VIRAL LELAKI INI BUAT SESUATU YANG TAK MASUK AKAL DALAM BULAN PUASA

Pagi-pagi dah buat aku murung. haaihh

Satu sebab template blog ni aku tukar dan loading dia slow, aku rasa sekarang dah okay dah kan . hehe pening sungguhlah bila tukar template ni. hehe

Lelaki viral
Lelaki viral


Yang kedua , Adalah video seorang lelaki yang nak buat sesuatu yang tak masuk akal ni. adoii. mamat ni dah lah baru kerja, tiba-tiba dia nak kereta lembu-ghini. haaihh agak-agaklah .

Nak termuntah pun ada juga aku tengok video tu .

tapi jangan termuntah tau, nanti batai posa lak. hehe

Korang nak tengok mamat tu buat apa ?

Korang tengok dekat sini .

Serius tak masuk akal.

Lembu-ghini ?

Apa kes lah mamat ni.

Last sekali dia cakap

" I love you "

Mak aii..

geli weh.

korang tengoklah sendiri. jangan termuntah sudah lah yer.

hehe

Sekian .

No comments

Powered by Blogger.