Senarai Pelakon Drama Famili Tuan Ihsan

Advertisemen

Senarai Pelakon Drama Famili Tuan Ihsan
Senarai Pelakon Drama Famili Tuan Ihsan


Drama Famili Tuan Ihsan. Sebuah drama yang mengisahkan percintaan secara tiba-tiba di antara seorang lelaki tua yang kaya dengan seorang anak gadis. Percintaan yang bermula dengan kebencian sehingga menjadi cinta yang dirindui. itu serba sedikit mengenai drama isteri tuan ihsan.

Terkini, drama tersebut akan di kenali sebagai drama famili tuan ihsan sempena hari raya ini. berikut merupakan senarai pelakon drama famili tuan ihsan.

SENARAI PELAKON DRAMA FAMILI TUAN IHSAN


Tarikh Tayangan : 1 Syawal, 25 Jun 2017, 10.00 pagi 
Saluran Siaran : Astro Ria & Ria HD
Senarai Pelakon

Aaron Aziz
Amyra Rosli
Habiel Lutfillah
Nik Adam Mika
Mohd Hamyzan
Julia Farhana Marin

Dulu aku layan juga drama isteri tuan ihsan, memang lawak plus banyak gedik-gedik ja. hehe tapi ramai yang minat drama ni. gandingan aaron aziz dengan amura rosli memang menjadi. tambah-tambah part depa dengan orang gaji depa tu . hehehe

aku harap korang puas hati dengan Senarai Pelakon Drama Famili Tuan Ihsan ni ya. sambil beraya sambil-sambil layan drama viral ni tau.

Sekian.

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments