Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Blogger Kataubaid

26 Jun 2017

Assalamualaikum, lama nya aku tak buat entri santai macam ni. sebelum ni aku lebih fokuskan kepada info maklumat macam korang tahu, hari ni aku ambil peluang untuk ucapkan selamat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batin kepada semua pembaca blog kataubaid yang kacak dan cantik.

Aku mohon maaf sebab aku ada tulis benda yang korang tak suka atau pun menyakitkan hati korang.

Cerita Raya 2017 .

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Blogger Kataubaid
Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Blogger Kataubaid


Tahun ni macam tahun-tahun lepas, bangun pagi ja, makan sikit dan kemudian rush ke Masjid Negeri Pulau Pinang untuk solat Aidilfitri. Lepas tu balik rumah rehat kejap dan kemudian terus ke rumah pak cik di seberang perai .

Sebelah petangnya pergi rumah makcik belah abah di balik pulau. lepas tu balik rumah tido. hahaha

itulah episod saban tahun raya aku. Mungkin tahun depan abang beraya umah awak pulak . ehhh. hehe


Aku nak ucapkan terima kasih kepada semua pembaca blog aku yang comel ni . tanpa korang , aku pasti dah berhenti jadi blogger .

Teruskan menyokong blog kataubaid.com untuk panduan dan informasi terkini yang korang mahukan. Sekali lagi maaf atas salah dan silap. kalau nak bagi duit raya dekat ubai, boleh pm tepi, nanti ubai bagi number akaun. hehehe

sekian.

1 ulasan:

Kataubaid© .