INILAH PUNCA KENAPA RAMAI SANGAT NAIK GRABCAR !

Pernah tak terfikir mengenai kenapa ramai sangat naik grabcar ? aku pun selalu terfikir benda tu juga. dari pemerhatian aku , kebanyakkan dari mereka yang ambil grabcar atau uber ni selalunya nak memudahkan perjalanan mereka, tak perlu nak cari parking atau stress menghadap jem di jalan raya.


Punca kenapa ramai sangat naik grabcar
Punca kenapa ramai sangat naik grabcar


bagi aku pula, grabcar dan uber ni bagus untuk memudahkan perjalanan kita. Mungkin ada yang ada masalah transport atau lain-lain, dengan menggunakan grabcar atau uber ni boleh menjimatkan dan memudahkan kita.

TAPI !

Ini ada punca atau sebab kenapa ramai sangat naik grabcar !


Bela hantu raya ke ?

guna pawang ?

atau sebab lain ?

korang rujuk pautan ini .

Mula-mula tu aku tak percaya, tapi lama kelamaan aku percaya.

korang mesti terkejut punyalah.

Ingat !

grabcar dan uber makin lama makin di minati. kalau korang tak tau sebab apa ia di minati, macam mana korang nak cuba nanti kan. 

kita kena tahu juga serba sedikit pasal grabcar ni untuk mengelakkan dari ditipu pemandu ketika kita menggunakan perkhidmatan mereka.

Sekian.

1 comment:

  1. IQ dan ofismate pun suka naik grab dan uber, mudah ke mana2. tak perlu risau parking charge sume

    ReplyDelete

Powered by Blogger.