VIRAL APLIKASI UNTUK PEMAKAI CONTACT LENS.

Contact lens atau kanta lekap yang di gunakan oleh kita sebagai ganti kepada cermin mata. Walaupun ada yang pakai semata-mata nak nampak cantik tapi fungsi sebenarnya adalah tetap iaitu menggantikan cermin mata.

VIRAL APLIKASI UNTUK PEMAKAI CONTACT LENS.
VIRAL APLIKASI UNTUK PEMAKAI CONTACT LENS.


Sebelum ni korang beli contact lens dekat mana ?

Farmasi ?

atau di tempat lain .

korang tahu, sekarang ni dah ada Aplikasi online untuk korang beli contact lens. 

Nama aplikasi tersebut adalah Miacare .

Korang tengok dekat sini macam mana nak beli contact lens dengan Mia Care ni. Rujuk Pautan ini.

Kalau korang sayang mata korang, lebih baik korang baca pautan yang aku kongsikan tu. Mana tau nanti mata juling ka atau sakit mata baru nak tercari-cari benda tu.

Bila dah ada kemudahan, gunakanlah dengan sebaiknya ya. Lepas ni tak yah risau-risau nak cari dekat mana untu beli contact lens kan.

Dengar cerita lagi dia ada promosi sekarang ni ! korang tengok dekat pautan yang aku kongsikan tu ya.

Sekian .


Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.