VIRAL ! AIR ASIA BUAT PROMO UNTUK RAMADHAN 2017

Promosi Air Asia
Promosi Air Asia
Promosi Air Asia. Korang ada tak baca pasal kes Air Asia yang mengeluarkan satu statement di media yang mengatakan ada promo yang di buat di media sosial oleh pihak tertentu adalah tidak benar. Mereka menggunakan nama Air asia untuk kepentingan mereka sendiri.


Kalau tak silap , aku baca benda ni semalam.

Mula-mula tu terkejut jugalah kan. aku ingat betul. Memang ada Air asia buat promo tapi ada pihak lain yang buat promo juga tetapi guna nama air asia. kira dua promo lah dalam satu masa. Zaman sekarang ni manusia semua nak caras orang kan .

Ish-ish -ish.

Aku nak bagitau korang satu info mengenai Promosi dari Air Asia sempena bulan ramadhan ini. haha jangan cakap aku tipu , korang boleh rujuk Portal Air asia sendiri kalau korang tak percaya. 

Tapi

Chop ! aku nak suh korang tengok apa yang air asia offer sempena bulan ramadhan ni dulu ya. Korang mesti terkejut ! sampai nak terangkat meja office tu. korang rujuk pautan ini .

Amacam ? terangkat tak meja office korang ? hehehe gilalah dapat duduk hotel yang cantik tu kan. rugi gila sapa yang tak tengok apa yang di offer oleh air asia tu.

Akhir sekali, musim ramadhan kali ini adalah musim di mana cuti sekolah berlangsung. jadi buatlah pilihan terbaik sebelum korang bercuti . Ambil kira faktor keselesaan perjalanan sebab takut korang letih sebab perjalanan yang memenatkan tu .

Terutamanya bagi yang bawa anak-anak kecil kan. susah tu memang susah tapi kena redah juga lah kan. hehe

Sekian .

No comments

Powered by Blogger.