Senarai Pelakon Drama My Sweet Lavender

29 Mei 2017

Senarai Pelakon Drama My Sweet Lavender. Baru-baru ni aku sempat tengok satu drama yang agak menyentuh perasaan hensem aku ni. Antara babak dalam drama tu adalah lakonan Aeril Zafrel dan adi putra. Masa tengok pun boleh meleleh air mata. ke aku silap drama ? hahaha berikut merupakan Senarai Pelakon Drama My sweet Lavender .


Senarai Pelakon Drama My Sweet Lavender
Senarai Pelakon Drama My Sweet Lavender 
**background gambar sumber facebook adi putra


Senarai Pelakon Drama My Sweet Lavender



TAJUK DRAMA: DRAMA MY SWEET LAVENDER
Tarikh Mula Tayangan : Mei 2017
Saluran Tayangan: TV9
Senarai Pelakon

Adi Putra
Zara Zya
Aeril Zafrel
Nadia Brian
Ramona Zamzam
Haliza Misbun
Arel Azimi
Alis Mariya


kalau korang tengok, mesti korang akan rasa sedih sebab pelakon dalam drama ni kebanyakkannya pandai main dengan emosi.

Fuhh hilang semangat hang tuah abang ni . hahaha

Kalaulah setiap drama di malaysia adalah seperti Senarai Pelakon Drama My Sweet Lavender , pasti semua drama akan memberi pengajaran kepada penonton. tapi yang ada hari ini adalah sebaliknya.

Sekian .

2 ulasan:

  1. Selasa ni dah start drama ni .tak sabar nak tengok ..aeril zafrel pulak yang berlakon tu

    BalasPadam
  2. lama xtgk drama..mcm best je drama ne.

    BalasPadam

Kataubaid© .