SEHARIAN MEMIKIRKAN MASALAH BLOG BUATKAN PERUT AKU LAPAR !

Share:
Fuhh, penat weh ! sakit kepala pikiaq macam mana nak handle masalah blog ni. Benda ni jadi makin susah bila kau google dan tak jumpa solution. haha

Mulalah nak pikiaq bukan-bukan lepas tu . hehe

Masalah blog sekarang ni adalah bila save code html, dia akan kembali pada yang asal balik.

Banyak kali jugalah aku cuba tapi tak boleh juga.
masalah blogger
masalah blog ni crash atau tidak ?


Pindah browser dari chrome ke Internet Explorer .

kemudian ke Mozilla

dan aku dah nak jadi gila !

hahaha

Buat masa ni solusinya adalah tanya orang yang tahulah kan. bukan semua ada dekat google kan.

Aku pun dah cuba tanya dekat kawan facebook , tapi aku masih cuba cadangan yang mereka cadangkan jadi kita tengok macam mana nanti.

sekarang ni aku nak pi makan.

lapaq weh , aku rasa hari ni hari yang paling banyak aku baca google. hahaha boleh dapat anugerah macam ni ?

ke nak kena penampaq mat over. hahaha

haruu laah depa ni.

korang tunggu aku comeback balik ya! harap sangat masalah blog ni selesai lah kan. sebab sangat memerlukannya.

Sekian.

hehehe




2 comments:

  1. cuba tanya pada group google+ khas untuk yang membeli template ini

    ReplyDelete