LIVE STREAMING JDT VS PKNS FC 24 MEI 2017 !

24 Mei 2017

Live streaming Jdt vs Pkns Fc 2017
Live streaming Jdt vs Pkns 24 Mei 2017


Perlawanan liga super kembali bersambung hari ini 24 Mei 2017 selepas saingan Piala Fa tamat , kini kita akan tumpu kembali dalam aksi liga super 2017. Perghh macam pembaca berita ataupun jurulatih Manchester United. hahaha Untuk game malam ni, ada dua siaran langsung seperti biasa iaitu

Perlawanan :

Perak vs Sarawak
PKNS FC VS JDT .

Aku yakin tumpuan akan lebih kepada perlawanan Jdt menentang Pkns , Pasti kelibat Ghaddar dalam pasukan Jdt akan menjadi tumpuan untuk aksi malam ini. Bagi yang nak menonton live streaming jdt vs Pkns Fc . Boleh layan link di bawah ya .

LIVE STREAMING JDT VS PKNS FC 24 MEI 2017 !


Link 1 .

**pukul 8.43 malam - link dah update.

Cara Tengok Live

1. klik link 1
2. Tunggu 5 saat .
3. Klik skip ads .
4. Selamat menonton ! :)

**kalau ada masalah link , komen di bawah tau :)

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan untuk perlawanan malam ini.

Bagi yang menonton Live streaming Jdt vs Pkns Fc ni , korang like page aku boleh tak ? aku selalu post live streaming dekat sana. Satu lagi, bagi semangat untuk aku update selalu . hehe entah rasa macam nak stop jer share live streaming ni .



Terima Kasih.

Sekian.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .