LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH !

Setelah lebih 10 minggu mereka beraksi di pentas Maharaja Lawak Mega 2017, kini mereka ingin menutup tirai dengan persembahan Final Maharajalawak Mega 2017 . Kesemua peserta layak ke Final Maharaja Lawak Mega 2017 kali ini semuanya hebat-hebat berbanding musim sebelum ini . Bagi yang tak boleh tengok di tv , berikut merupakan Live streaming Maharajalawak Mega 2017 .

LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH !
Final maharajalawakmega 2017


LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH ! 


Link 1 | Facebook 

**Link akan di update selepas rancangan bermula .
** untuk link facebook , lepas klik, tunggu 5 saat  , kemudian skip ads tau. baru boleh tengok .
** link live streaming telah di buang selepas final MLM 2017

update : 9.40 malam, dah boleh guna link atas ni . kalau ada masalah , komen dekat bawah ya !

Lokasi Final Maharaja Lawak Mega 2017 kali ini berada di utara tanah air iaitu di kedah , agak-agaknyakan ramai tak orang kedah yang pergi tengok Final malam ni ?

Yang tak dapat tengok secara live di Kedah, korang boleh tengok di Astro Warna dan Maya HD . kalau tak leh juga, layan LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH ! 


LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH !
Cari live streaming maharajalawak mega 2017 ke tu ?


Korang sokong team mana ? aku sokong Zero ! haha aku rasa kumpulan yang ada 3 peserta akan mudah menang. tak zero mungkin bocey. Si dzawin tu pun power jugak kan. fuhh pening nak fikir sapa yang boleh menang sebab semua best-best. hehe

Dipersilakan Share link live streaming Final Maharaja lawak mega 2017 ni dekat mana yang korang suka ya . Alan-alang tu meh like page blog kataubaid ni sekali ya.


Selamat menonton LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH ! 

Sekian .


No comments

Powered by Blogger.