Type something and hit enter

author photo
By On
Setelah lebih 10 minggu mereka beraksi di pentas Maharaja Lawak Mega 2017, kini mereka ingin menutup tirai dengan persembahan Final Maharajalawak Mega 2017 . Kesemua peserta layak ke Final Maharaja Lawak Mega 2017 kali ini semuanya hebat-hebat berbanding musim sebelum ini . Bagi yang tak boleh tengok di tv , berikut merupakan Live streaming Maharajalawak Mega 2017 .

LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH !
Final maharajalawakmega 2017


LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH ! 


Link 1 | Facebook 

**Link akan di update selepas rancangan bermula .
** untuk link facebook , lepas klik, tunggu 5 saat  , kemudian skip ads tau. baru boleh tengok .
** link live streaming telah di buang selepas final MLM 2017

update : 9.40 malam, dah boleh guna link atas ni . kalau ada masalah , komen dekat bawah ya !

Lokasi Final Maharaja Lawak Mega 2017 kali ini berada di utara tanah air iaitu di kedah , agak-agaknyakan ramai tak orang kedah yang pergi tengok Final malam ni ?

Yang tak dapat tengok secara live di Kedah, korang boleh tengok di Astro Warna dan Maya HD . kalau tak leh juga, layan LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH ! 


LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH !
Cari live streaming maharajalawak mega 2017 ke tu ?


Korang sokong team mana ? aku sokong Zero ! haha aku rasa kumpulan yang ada 3 peserta akan mudah menang. tak zero mungkin bocey. Si dzawin tu pun power jugak kan. fuhh pening nak fikir sapa yang boleh menang sebab semua best-best. hehe

Dipersilakan Share link live streaming Final Maharaja lawak mega 2017 ni dekat mana yang korang suka ya . Alan-alang tu meh like page blog kataubaid ni sekali ya.


Selamat menonton LIVE STREAMING FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 DI KEDAH ! 

Sekian .


Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment