KISAH KEHIDUPAN & PERCINTAAN NEELOFA DI DEDAHKAN ! MESTI KORANG TAK PERCAYA KAN !

KISAH KEHIDUPAN & PERCINTAAN NEELOFA | Makin hari , makin hari , makin ramai yang mula meminati Neelofa. Beliau merupakan seorang usahawan terkenal tanah air yang memulakan karier dalam bidang lakonan dan juga modelling kalau tidak silap. Kini , Neelofa menjadi rujukan pelbagai pihak terutamanya dalam bidang perniagaan.


kisah percintaan neelofa
Kisah hidup neelofa . Gambar sumber : facebook Neelofa


Neelofa terkenal dengan jenama tudungnya sendiri iaitu Neelofar Hijab . Selain dari bisnes, beliau juga di minati kerana lakonan beliau dan juga kisah cintanya. Sudah pasti ramai yang dah tau mengenai kisah cinta neelofa dan Fattah Amin. Memang ramai cakap diorang sweet sangat lah dan sebagainya .

Tapi ramai yang tak tahu kesahihan kisah cinta tersebut .

KISAH KEHIDUPAN & PERCINTAAN NEELOFA 


Korang memang tak akan sangka yang pendedahan kisah kehidupan dan percintaan neelofa yang akan di dedahan nanti. korang memang akan terkejut ! aku pun tak sabar nak kongsian dengan korang. Nah, Rujuk pautan ini .

Kalau korang nak tahu mengenai kisah hidup dan percintan neelofa, korang boleh buka link yang aku bagi tu . Nanti korang akan baca sendiri kisah hidup beliau.

Korang tahukan yang lofa pernah dapat kek yang di saluti dengan kristal swarovski ? tak tau ? jom tengok aksi neelofa bila dapat kek tu . Tengok di sini .

Kenapa KISAH KEHIDUPAN & PERCINTAAN NEELOFA di dedahkan ?


Mungkin juga kerana ingin menjernihkan keadaan yang berlaku dalam negara ni. kan kisah percintaan neelofa dah menjadi sebutan ramai sejak beberapa bulan yang lalu . termasuk juga kisah kehidupan beliau sebagai bisnes woman !

Menarik untuk kita ketahui.

Korang tau-tau je la , ramai haters neelofa tengah standby untuk bash neelofa je. sampai hati depa buat macam tu kan. Setiap manusia ada kelebihan, kau yang mengutuk tu ada kelebihan keerr ** gaya azwan ali . hahaha

Kesimpulan .


Neelofa telah berjaya membangun satu jenama yang hebat .Dari brandinglah orang mula kenal dengan neelofa. kita kalau nak buat bisnes, mesti tahu apa itu branding nama dan sebagainya. Jadi, KISAH KEHIDUPAN & PERCINTAAN NEELOFA  mesti korang baca . Mana tau hangpa boleh belajar something dari Neelofa !

Sekian .

1 comment... add one now

Jueliza Jamani Jueliza Jamani May 11, 2017 at 10:18 AM
hajah neelofa.. masa show apa ntah dia pkai kain belah uuuu.. nampak betis tauuuu

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)