Type something and hit enter

author photo
By On
Biodata Sufian Suhaimi. Sufian Suhaimi merupakan salah seorang penyanyi yang semakin meningkat naik ini dan di gilai ramai. Dia juga merupakan penyanyi lagu terakhir yang menjadi siulan masyarakat malaysia sehingga hari ini. Beliau seangkatan dengan Aiman tino memasuki dunia seni tanah air beberapa tahun lalu.

Biodata Sufian Suhaimi
Sufian


Sufian Suhaimi

→  Nama Penuh :
→  Nama Artis : Sufian Suhaimi
→  Umur : 25 tahun (2017)
→  Asal : Johor
→  Tarikh Lahir : 1992

Twitterhttps://twitter.com/sufiansuhaimi_
Facebookhttps://www.facebook.com/ean.danny

Baru ni kisah Sufian menjadi viral di media sosial. Nak buat macam mana kan pian, bunga bukan sekuntum. jadi, orang cakap kita move on je ya.

abaikan orang yang nak jatuhkan kita tu.

lepas kisah viral, lagu dia pula viral.

korang dah dengar lagu dimatamu ?

aku suka lirik dia.

deep !!!

hehe

apa-apa pun, aku nak ucapkan tahniah buat sufian suhaimi kerana berjaya maju sehingga sekarang ini . Aku pun suka layan lagu dia. sebab tak berat sangat lirik dia.musik dia pun okay gak kan.

Biodata Sufian Suhaimi ini aku tulis untuk peminat-peminat sufian suhaimi yang mencari maklumat mengenainya. Seronok tak ? jom share entri ni dengan rakan-rakan lain.

Sekian.

Click to comment