PENGALAMAN BELI HANDPHONE DENGAN LAZADA ! MULA TAK YAKIN TAPI LEPAS TU ....

Advertisemen

PENGALAMAN BELI HANDPHONE DENGAN LAZADA ! | Baru-baru ni aku ada bertanya dekat kawan-kawan facebook aku mengenai Pengalaman mereka beli handphone dengan lazada. Salah satu sebabnya adalah aku cuak dan takut kena tipu kalau beli secara online ni . hehe kan ada kes barang tak sampai dan sebagainya. dari komen kawan-kawan aku , ramai yang sudah membeli handphone secara online . Jadi aku pun cubalah beli satu .



PENGALAMAN BELI HANDPHONE DENGAN LAZADA !
aku beli warna hitam

PENGALAMAN BELI HANDPHONE DENGAN LAZADA !


lepas aku baca pengalaman kawan-kawan aku , aku pun cuba beli satu telefon atau handphone dengan lazada. Handphone yang menjadi pilihan adalah XIAOMI Redmi 4a . Harga dia Rm 484 termasuk gst .

Disebabkan komen positif mengenai perkhidmatan lazada , jadi aku order dengan lazada pada hari isnin pukul 10 malam . dan aku dapat barang aku tu hari rabu lebih kurang pukul 10 lebih . lajukan ! hehe

Masa menunggu tu rasa macam setahun . haha yelakan first time beli handphone secara online . jadi cuak dia kenalah lebih sikit. lepas ni mesti tak cuak dah sebabnya kita dah alaminya buat kali pertama dan kali kedua kita lebih bersedia. Betul tak ?

TIPS BELI HANDPHONE DENGAN LAZADA !

1. Pastikan anda berkemampuan.
2. Pilih yang ada warranty Malaysia.
3. Pastikan kedai yang betul , baru beli.
4. Tengok kedai yang banyak review.
5. Pilih untuk COD kalau tak yakin untuk Pos


Ini antara tips yang aku guna dan yang aku dapat dari kawan-kawan facebook aku tempoh hari , korang boleh gunakan tips ini untuk memudahkan korang beli handphone secara online dengan lazada .

Memang ada dealer yang menipu . kalau boleh kita elakkanlah dari guna dealer macam tu. Ikut panduan yang dan tips ni insyaallah tiada masalah .

Aku harap Entri PENGALAMAN BELI HANDPHONE DENGAN LAZADA ! ini mampu untuk membantu korang untuk merungkai masalah tak yakin untuk beli handphone secara online. hehehe zaman dah berubah, semuanya pakai online sahaja sekarang ni kan. semoga ia bermanfaat.

Sekian .

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments