BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI - IKUT CARA MUDAH NI !

Share:
BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI - IKUT CARA MUDAH NI ! | Pernah tak terlintas nak buat grafik sendiri . korang faham ke, grafik tu apa ? Grafik adalah satu hasil seni yang di buat melalui laptop atau komputer. dalam bahasa mudahnya adalah buat poster tertentu untuk tujuan tertentu. Jadi, macam mana nak buat poster sendiri ?


BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI - IKUT CARA MUDAH NI !
Kelebihannya

BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI !


Masalah yang selalu di hadapi adalah seperti berikut :

1. Tak reti guna Photoshop untuk buat poster.
2. Tak pandailah nak edit-edit ni.

Jangan risau masalah anda tu sikit jer. Mesti ada jalan penyelesaiannya . jadi teruskan baca entri ni tau .

Pengalaman buat Poster atau grafik !


Aku dulu waktu dekat mesir, aku memang suka buat poster sebabnya dapat kurangan stress study. hehe sambil bantu kawan-kawan dalam persatuan. macam mana aku mula belajar ? aku mula belajar dari kawan-kawan juga. aku belajar menggunakan photoshop . jadi dari situ aku train diri aku dengan kawan aku yang lain.

lepas tu baru aku boleh bina skill yang ada pada aku . Kuncinya adalah Usaha ! tak ada benda yang senang . nak makan pun kena usaha . betul tak ?

baca juga : Kisah aku di Mesir !

Mungkin korang akan cakap, Kami tak ada kawan yang nak tolong ajarkan. macam mana ni ?

Jangan risau !

YE !

Jangan Risau !

sebab apa, zaman dah berubah bro or sis ! zaman sekarang ni zaman IT ! Zaman internet ! zaman online ! zaman orang suka kecam orang ! ehh ni aku tambah. hahaha aku nak bagitau korang ni ada panduan lengkap kepada anda !

Korang dapatkan Software Grafik Suite , apalah software suite-suite ni ubai oiiii !

hahaha

Software ini JAUH LEBIH MUDAH dari Photoshop ! jauh lebih cantik dari Photoscape yang korang selalu guna tu . Siap ada panduan untuk menggunkan dia lagi . Jadi ini memang keperluan untuk anda yang nak mudah faham tentang grafik dan poster, aku cadangkan korang dapatkan Software Grafik Suite !.

Yang berminat dapatkan di sini - Software Grafik Suite  ! 

Software ini sesuai untuk Anda !

Pelajar , korang nak buat poster program atau untuk presentation lah kan .
Bisnesman and women , ya andalah ! nak buat poster nak promote barang atau produk anda . Nak upah orang pun dah makan duit, ni boleh buat sendiri sahaja.
Siapa sahaja yang mahukan software ini ! dapatkan segera sebelum terlambat . 

banner_resize
Antara contoh yang korang akan dapat dgn software tersebut.

Software terlajak best ini akan membantu korang untuk BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI , jadi tiada alasan lagi untuk anda tidak membuat alasan yang anda tak tahu. kan abang dah payung ni satu ilmu untuk korang . Dapatkan segera dan mula terokai kehebatan software ini .


BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI - IKUT CARA MUDAH NI !
Apa yang pelik dari gambar ni ?

Semoga bermanfaat untuk kita semua Insyaallah .

Sekian .

1 ulasan:

  1. Akak guna cara malas buat poster dengan power point... Nice sharing

    BalasPadam