BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI - IKUT CARA MUDAH NI !

Advertisemen

BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI - IKUT CARA MUDAH NI ! | Pernah tak terlintas nak buat grafik sendiri . korang faham ke, grafik tu apa ? Grafik adalah satu hasil seni yang di buat melalui laptop atau komputer. dalam bahasa mudahnya adalah buat poster tertentu untuk tujuan tertentu. Jadi, macam mana nak buat poster sendiri ?


BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI - IKUT CARA MUDAH NI !
Kelebihannya

BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI !


Masalah yang selalu di hadapi adalah seperti berikut :

1. Tak reti guna Photoshop untuk buat poster.
2. Tak pandailah nak edit-edit ni.

Jangan risau masalah anda tu sikit jer. Mesti ada jalan penyelesaiannya . jadi teruskan baca entri ni tau .

Pengalaman buat Poster atau grafik !


Aku dulu waktu dekat mesir, aku memang suka buat poster sebabnya dapat kurangan stress study. hehe sambil bantu kawan-kawan dalam persatuan. macam mana aku mula belajar ? aku mula belajar dari kawan-kawan juga. aku belajar menggunakan photoshop . jadi dari situ aku train diri aku dengan kawan aku yang lain.

lepas tu baru aku boleh bina skill yang ada pada aku . Kuncinya adalah Usaha ! tak ada benda yang senang . nak makan pun kena usaha . betul tak ?

baca juga : Kisah aku di Mesir !

Mungkin korang akan cakap, Kami tak ada kawan yang nak tolong ajarkan. macam mana ni ?

Jangan risau !

YE !

Jangan Risau !

sebab apa, zaman dah berubah bro or sis ! zaman sekarang ni zaman IT ! Zaman internet ! zaman online ! zaman orang suka kecam orang ! ehh ni aku tambah. hahaha aku nak bagitau korang ni ada panduan lengkap kepada anda !

Korang dapatkan Software Grafik Suite , apalah software suite-suite ni ubai oiiii !

hahaha

Software ini JAUH LEBIH MUDAH dari Photoshop ! jauh lebih cantik dari Photoscape yang korang selalu guna tu . Siap ada panduan untuk menggunkan dia lagi . Jadi ini memang keperluan untuk anda yang nak mudah faham tentang grafik dan poster, aku cadangkan korang dapatkan Software Grafik Suite !.

Yang berminat dapatkan di sini - Software Grafik Suite  ! 

Software ini sesuai untuk Anda !

Pelajar , korang nak buat poster program atau untuk presentation lah kan .
Bisnesman and women , ya andalah ! nak buat poster nak promote barang atau produk anda . Nak upah orang pun dah makan duit, ni boleh buat sendiri sahaja.
Siapa sahaja yang mahukan software ini ! dapatkan segera sebelum terlambat . 

banner_resize
Antara contoh yang korang akan dapat dgn software tersebut.

Software terlajak best ini akan membantu korang untuk BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI , jadi tiada alasan lagi untuk anda tidak membuat alasan yang anda tak tahu. kan abang dah payung ni satu ilmu untuk korang . Dapatkan segera dan mula terokai kehebatan software ini .


BUAT GRAFIK ATAU POSTER SENDIRI - IKUT CARA MUDAH NI !
Apa yang pelik dari gambar ni ?

Semoga bermanfaat untuk kita semua Insyaallah .

Sekian .

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments