NEELOFA , JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 ADA NAK BAGITAHU SOMETHING NI !

Advertisemen

NEELOFA , JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017


Wah, dah hari jumaat dah kan. selalunya hari jumaat malam sabtu ni korang buat apa ? Rehat-rehat ke atau dalam perjalanan balik kampung di hujung minggu ? . Kalau aku lak, aku lebih suka lepak dekat rumah jer . sebab malas nak keluar , mesti jem punyalah jalan  . hehe

Duduk rumah dan layan Maharajalawak mega 2017 . Oh ya, sebut pasal maharaja lawak mega 2017 , pasti akan terbayang wajah-wajah peserta yang ramai dalam MLM 2017 .

Bocey , Shiro Daniel, Dzawin dan lain . Tapi tak lupa juga kepada Hos dan Juga juri kan. Diorang pun menceriakan suasana . Sebut pasal Juri , Korang tahukan yang Neelofa merupakan salah seorang dari Juri Maharaja Lawak Mega 2017 bersama dengan Luna maya, najib ali dan Rosyam Nor .

Aku nak bagitau ni , Neelofa nak bagitau something yang membuatkan korang TERKEJUT ! nak tahu tak apa dia ? . Korang Rujuk Pautan ini .


NEELOFA , JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017

**gambar : fb Neelofa

Fuhh , kemai neelofa nak baut suprise bagai ni . ada apa-apa ker ? korang yang dah baca pautan yang aku kongsikan saja yang tau . hehehe

Tak sabar pula nak tunggu Maharaja Lawak Mega malam ni kan. Harap-harap lah ada penambah baikkan dalam minggu ini. Faveret peserta aku adalah Dzawin. huhu . korang lak ? jangan asyik layan juri maharajalawak jer. ehh.. haha

Sekian .

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments