HARGA XIAOMI REDMI NOTE 4 DI MALAYSIA ! BELI DI SINI !

Share:
HARGA XIAOMI REDMI NOTE 4 DI MALAYSIA !


HARGA XIAOMI REDMI NOTE 4 DI MALAYSIA ! | Fuhh.  Korang perasan tak. sekarang ni banyak jenama handphone di pasaran. Yang paling penting kualiti jenama-jenama ni pun semakin hari semakin baik. tak perlu terlalu fokus dengan  samsung atau apple semata, jenama handphone terkini ini pun tidak kurang hebatnya.

Handphone yang aku nak perkenal dekat korang adalah Xiaomi Redmi Note 4 ! Sebelum tu, kita tengok dulu HARGA XIAOMI REDMI NOTE 4 DI MALAYSIA !

Harga di Malaysia =  RM 799

Kalau korang nak beli secara online, HARGA XIAOMI REDMI NOTE 4 DI MALAYSIA  akan berlainan. sebagai contoh harga dengan lazada mungkin lebih murah berbanding korang beli dengan senheng ataupun sebaliknya. Korang kena rajin survey lah ya. Nanti dekat bawah aku bagi link untuk korang beli ya.

Korang mesti nak tahu apa spesifikasi Xiaomi Redmi Note 4 ni kan. Berikut merupakan maklumat mengenainya .


Spesifikasi Xiaomi Redmi Note 4


  • Network Bands: 2G & 3G & 4G
  • SIM: Dual SIM (Micro-SIM/Nano-SIM, dual stand-by)
  • Dimension: 151  x  76  x  8.4 mm
  • Weight: 175 g (6.17 oz)
  • OS: Android OS, v6.0 (Marshmallow)
  • CPU: Deca-core 2.1 GHz
  • Chipset: Mediatek MT6797 Helio X20
  • GPU: Mali-T880 MP4
  • Internal: 16 GB, 2 GB RAM - Standart edition / 64 GB, 3 GB RAM - High edition
  • External Memory: microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot)
  • Battery: Non-removable Li-Po 4100 mAh battery
  • Colors: Silver, Gray, Gold

  • Maklumat lanjut korang baca di sini : http://technave.com/gadget/Xiaomi-Redmi-Note-4-Price-in-Malaysia-Specs-8056.html#sthash.4s3G32Xq.dpuf


    Gambar Xiaomi Redmi Note 4


    HARGA XIAOMI REDMI NOTE 4 DI MALAYSIA !


    CARA BELI XIAOMI REDMI NOTE 4 DI MALAYSIA

    1. Beli direct dari kedai telefon bimbit berdekatan anda.

    2. Beli secara Online :

    Klik Pautan di bawah .

    a) Senheng .

    Redmi Note 4 Black

    b) Lazada .

    Redmi Note 4 ( 64 gb ) [ GOLD ]
    Redmi Note 4 ( 3gb/ 32 gb ) [ Black]

    ** Korang hanya perlu klik link di atas untuk mengetahui harga sebenar yang di jual secara online.

    Aku pun dah tergoda dengan Redmi Note 4 ni . hehe jom lah kita beli satu. ehh

    Kalau korang berminat nak beli, ramai yang cadangkan yang jenama Redmi ni sangat okay untuk kita yang bajet tak banyak ni. kualiti bagus dan cantik untuk sebuah telefon bimbit. Jadi kalau anda berminat, dapat kan segera tau ! sebelum kehabisan stok.

    Sekali sekala tulis entri pasal HARGA XIAOMI REDMI NOTE 4 DI MALAYSIA ni best jugakan hehe. semoga korang dapat maklumat yang dicari lah ya. aku hanya mampu menolong sekadar ini sahaja. jom share entri ni untuk kawan-kawan korang yang lain.

    Sekian.

    Tiada ulasan