GAMBAR HONDA CIVIC TYPE R - DESIGN DAN SPESIFIKASI ! LAWA WEH !

Share:
GAMBAR HONDA CIVIC TYPE R - DESIGN DAN SPESIFIKASI ! |  Fuhh lama aku tak kongsikan dengan korang mengenai Automotif kan . Tadi , aku scroll facebook dan aku nampak GAMBAR HONDA CIVIC TYPE R - DESIGN DAN SPESIFIKASI ! , terus aku share dengan korang dekat sini . Lawa weh honda civic ni !

Jom kita layan gambar di bawah :

GAMBAR HONDA CIVIC TYPE R - DESIGN DAN SPESIFIKASI !


GAMBAR HONDA CIVIC TYPE R - DESIGN DAN SPESIFIKASI !

GAMBAR HONDA CIVIC TYPE R - DESIGN DAN SPESIFIKASI !

GAMBAR HONDA CIVIC TYPE R - DESIGN DAN SPESIFIKASI !

GAMBAR HONDA CIVIC TYPE R - DESIGN DAN SPESIFIKASI !

**gambar sumber facebook penmerah

SPESIFIKASI ?

**akan di update kemudian .

Mungkin ramai yang tidak sedar yang kereta honda civic tyre R ni cukup menarik kerana warnanya dan designnya . Sebab tu ramai suka pakai kereta honda . hehe

Apa pendapat korang lepas tengok GAMBAR HONDA CIVIC TYPE R - DESIGN DAN SPESIFIKASI ! best atau tidak . kalau aku, kereta honda civic ni menarik perhatian sebab design dia . Design  kereta honda memang tak mengecewakan .

Sekian .

2 comments:

  1. minat honda tapi belum mampu nak tambah hutang hahahaha..

    ReplyDelete