BIODATA TISHA SHAMSIR PELAKON DRAMA DIA BIDADARIKU !

Share:
BIODATA TISHA SHAMSIR PELAKON DRAMA DIA BIDADARIKU ! | Pelakon yang memulakan kariernya sebagai seorang penyanyi ini bernama Tisha Shamsir . Dia juga di kenali sebagai tisha mentor kerana dia pernah menjadi peserta Mentor 6 satu ketika dahulu . Berikut merupakan BIODATA TISHA SHAMSIR PELAKON DRAMA DIA BIDADARIKU !


BIODATA TISHA SHAMSIR PELAKON DRAMA DIA BIDADARIKU !


BIODATA TISHA SHAMSIR PELAKON DRAMA DIA BIDADARIKU !

Nama Penuh : Sharnorbiah binti shamsir alam
Nama Artis : Tisha Shamsir / Tisha Mentor
Asal : Kelantan
Tarikh Lahir : 1986
Umur : 31

Bagi yang tak kenal Tisha Shamsir , dia akan membintangi Drama Dia Bidadariku yang akan mula tayangan di Astro pada 6 Mac ini . Tisha Shamsir juga terkenal dengan satu kontroversi satu ketika dahulu . sebab itu ramai yang mencari Tisha Mentor Seksi . sebab apa ?

Sebabnya dia pernah memuat naik gambar seksi di media sosial beberapa tahun lepas, masa tu ramai yang kecam dia . sekarang perkara tersebut tidak berlaku lagi . Beliau yang juga membintangi Drama Gerak Khas berkata watak dalam gerak khas umpama impian yang menjadi kenyataan .

Kerana dia bercita-cita ingin menjadi polis, tetapi tak berkesampaian . Dapat tawaran untuk menjadi pelakon gerak khas cukup bermakna baginya . Kalau yang pernah tengok lakonan Tisha dan lepas korang baca BIODATA TISHA SHAMSIR PELAKON DRAMA DIA BIDADARIKU ! ,

Apa pendapat korang mengenai lakonan Tisha Shamsir ini . Best ke tidak ? jom komen di bawah .

Sekian .

No comments