7 LOKASI PELANCONGAN MENARIK YANG MESTI DI LAWATI PADA TAHUN 2017 !

24 Februari 2017

Lokasi Pelancongan sudah pasti akan menjadi tumpuan pelancong apabila memasuki musim cuti sekolah tidak lama lagi. adapun yang mengambil peluang untuk bercuti pada hujung minggu untuk melancong ke tempat orang .

gambar awek ipoh


Ke semua ini pasti mempunyai pro dan cons dia bila kita nak melancong . baik, memandangkan aku pun lama tak kongsikan dengan korang entri-entri berbau travel . haha jadi jom aku kongsikan 7 LOKASI PELANCONGAN MENARIK YANG MESTI DI LAWATI PADA TAHUN 2017 !


7 LOKASI PELANCONGAN MENARIK YANG MESTI DI LAWATI PADA TAHUN 2017 !


1. Sky Walk , Penang .
2. Taman Botani Shah Alam  .
3. Queensbay Mall Pulau Pinang .
4. Padang Besar Perlis
5. Tanjung Dawai , Kedah
6. Lumut Perak
7. Pulau Langkawi , Kedah .

Dalam senarai lokasi pelancongan di atas , aku hanya belum sampai di lokasi pelancongan yang pertama . hehe masih teragak-agak nak pi bila . hehe

Kelebihan Bercuti ?

1 - Dapat mengeratkan hubungan dengan ahli keluarga
2. Kurangkan Stress .
3. Elakkan kemurungan
4. Meneroka tempat baru .
5. Buang masa terluang .

Gunakan musim percutian anda dengan sebaik-baiknya , jangan buang masa anda dengan perkara yang tidak berfaedah seterusnya akan merugikan anda.

Oh ya, kalau korang nak tahu 10 lokasi pelancongan yang korang kena terjah pada 2017 ini . ada 10 lokasi lagi yang menarik dan dekat dengan korang. dekat mana tu ? korang rujuk pautan ini .

Semoga musim cuti sekolah 2017 yang akan datang ini dapat memudahkan korang mencari tempat bercuti yang best dan osem ! jom share 7 LOKASI PELANCONGAN MENARIK YANG MESTI DI LAWATI PADA TAHUN 2017 ! dengan rakan-rakan anda .

Sekian .

2 ulasan:

  1. nak pergi sky walk dekat penang tu..lama dah teringin nak pergi..huhu

    BalasPadam
  2. mai padang besar rojer2 laa . www.aswaleyla.com

    BalasPadam

Kataubaid© .