LIRIK LAGU PERMATA CINTA BY AIMAN TINO !

LIRIK LAGU PERMATA CINTA BY AIMAN TINO !  

Aiman Tino sekali lagi memeriahkan industri musik tanah air apabila kembali dengan single terbaru bertajuk Permata Cinta. Mesti ramai peminat Aiman Tino yang mendengar lagu ini. Lagu ini telah mencatat penonton sebanyak 1.5 juta dalam 6 hari sejak di muat naik di Youtube. Jom kita layan dulu lirik lagu permata Cinta by Aiman Tino .




LIRIK LAGU PERMATA CINTA BY AIMAN TINO !


LIRIK LAGU PERMATA CINTA BY AIMAN TINO !

Penyanyi : Aiman Tino


Lihat diri ini tatap mata ini
Adakah aku pendusta cintamu
Renungku di sini di dalam hati ini
Adakah aku insan yang engkau cintai
Mana kau campakkan hatiku
Hati yang ku berikan
Padamu kasih
Semua jawapannya ada padaku
Ku di sini kan setia
Menunggumu oh kasihku
Meskipun maut mendatang
Menjemputku
Mengapa kau pergi dari diri ini
Mengapa harus kau merelakan aku
Mudahnya kau melepaskanku oh kasihku
Mudahnya kau mencari teman penggantiku
Mana kau campakkan hatiku
Hati yang ku berikan
Padamu kasih
Semua jawapannya ada padaku
Ku di sini kan setia
Menunggumu oh kasihku
Meskipun maut mendatang
Menjemputku
Mana ku campakkan hatimu
Hati yang kau berikan
Padaku kasih
Semua jawapannya ada padamu
Ku di sini kan setia
Menunggumu oh kasihku
Meskipun maut mendatang
Menjemputku
Tamat
Sedap tau lagu Permata Cinta ini. kalau korang layan mesti feel habis. haha Aiman Tino antara artis baru yang berjaya menempatkan dirinya dengan lagu-lagu yang bermusikkan musik lama sebaris dengan lagu exist dan new boyz satu ketika dahulu.
Tahniah buat Aiman Tino. Lepas baca Lirik Lagu Permata Cinta, baru perasan yang lagu ini penuh dengan perasaan. korang rasa tak ?
Sekian.
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Ana Suhana Ana Suhana January 4, 2017 at 8:59 PM
Mula2 dengar mcm biasa2 jer. Lama2 dgr jadi suka pulak 😅

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)

JOM SUBSCRIBE BLOG KATAUBAID ! DAPATKAN INFO TERKINI !

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner