PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 ! KORANG MESTI TERKEJUT !

Advertisemen

PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 ! ||  Sememangnya semakin dekat dengan tahun 2017 membuatkan kita terimbau kenangan bersama dengan tahun 2016 ! Satu perkara yang sukar untuk di perkatakan sama ada kenangan tersebut merupakan kenangan terindah mahupun kenang terpahit sepanjang hidup kita. Kejap ! aku tak nak cakap benda sedih dalam entri kali ini, aku nak cakap satu je , korang nak tahu tak ! apa PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016


PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 !

1. Facebook Live Chat !
2. Pokemon Go !
3. Samsung Note 7 Meletop keba boom !


 PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 !


Ketiga-tiga perkara yang aku sebutkan di atas adalah PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 ! , semua orang menggunakannya terutamanya permainan Pokemon Go yang trending dan menimbulkan beberapa isu keselamatan yang di laporkan media pada 2016.

Korang tahun 2016 merupakan tahun pertama pelancaran Facebook Live Chat ! dan bermulalah episod semua perkara nak buat live dalam media facebook ni. hehe dan yang paling hot dan panas sehingga meletop sudah pasti Samsung Note 7 ! sehinggakan dalam flight nak pergi ke langkawi pun di umumkan yang Samsung Note 7 tak di benarkan untuk di gunakan di dalam flight tersebut. hehehe

Tapi korang tahu tak dalam banyak-banyak PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 ! ada juga yang aku tak senaraikan , sebabnya terlalu BAHAYA dan menggugat kekuatan aku . Korang nak tahu tak apa benda tu ? Korang Rujuk Pautan Ini . Fuhhh


PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 ! merupakan hiburan yang berlaku sepanjang tahun 2016 . ada part yang kita kena troll dan men-troll-kan orang dan pelbagai lagi perkara yang kita buat sebagai respon kepada isu yang berlaku . Semoga tahun 2017 tidak mengulang kembali perkara negatif sepanjang tahun 2016 ini. Insyaallah.

Sekian.

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments