PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 ! KORANG MESTI TERKEJUT !

PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 ! ||  Sememangnya semakin dekat dengan tahun 2017 membuatkan kita terimbau kenangan bersama dengan tahun 2016 ! Satu perkara yang sukar untuk di perkatakan sama ada kenangan tersebut merupakan kenangan terindah mahupun kenang terpahit sepanjang hidup kita. Kejap ! aku tak nak cakap benda sedih dalam entri kali ini, aku nak cakap satu je , korang nak tahu tak ! apa PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016


PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 !

1. Facebook Live Chat !
2. Pokemon Go !
3. Samsung Note 7 Meletop keba boom !


 PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 !


Ketiga-tiga perkara yang aku sebutkan di atas adalah PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 ! , semua orang menggunakannya terutamanya permainan Pokemon Go yang trending dan menimbulkan beberapa isu keselamatan yang di laporkan media pada 2016.

Korang tahun 2016 merupakan tahun pertama pelancaran Facebook Live Chat ! dan bermulalah episod semua perkara nak buat live dalam media facebook ni. hehe dan yang paling hot dan panas sehingga meletop sudah pasti Samsung Note 7 ! sehinggakan dalam flight nak pergi ke langkawi pun di umumkan yang Samsung Note 7 tak di benarkan untuk di gunakan di dalam flight tersebut. hehehe

Tapi korang tahu tak dalam banyak-banyak PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 ! ada juga yang aku tak senaraikan , sebabnya terlalu BAHAYA dan menggugat kekuatan aku . Korang nak tahu tak apa benda tu ? Korang Rujuk Pautan Ini . Fuhhh


PERKARA TRENDING SEPANJANG 2016 ! merupakan hiburan yang berlaku sepanjang tahun 2016 . ada part yang kita kena troll dan men-troll-kan orang dan pelbagai lagi perkara yang kita buat sebagai respon kepada isu yang berlaku . Semoga tahun 2017 tidak mengulang kembali perkara negatif sepanjang tahun 2016 ini. Insyaallah.

Sekian.

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)