PELAKON KOREA CAKAP MELAYU !

PELAKON KOREA CAKAP MELAYU ! | Assalamualaikum !! sihat ? mesti korang nak tau kan sapa laa artis korea yg ckap melayu tu kan. hahaha.korang pernah tgk tak astro 393 ONE . haaa. kalau yang pernah tengok tu , mesti paham maksud aku..


PELAKON KOREA CAKAP MELAYU !


yela, bila drama korea di alih bahasa ke bahasa melayu. pelik doe. hahaha. kadng-kadang rasa geli gak dengar. macam cite doraemon lak. mungkin suara orang yang sama kot. hehe

aku lebih suka baca subtitle. tapi kadang-kadang bila rasa malas tu layan juga la . bukan nak kutuk , just pendapat aku k. sorry la kalau korang marah..hehe

Nah aku belanja Video kim Jong kok bagi ucapan Puasa . Video ini merupakan video lama , Video tahun 2013 . selamat menonton.




Jadi itulah PELAKON KOREA CAKAP MELAYU ! , hehe comel je kan kim jong kok buat ucapan dulu. Sekarang ini runningman pun dah nak di bubarkan. lepas ini jarang dah nak tengok kim jong kok dalam Rancangan games di sana.  ada tak peminat kim jong kok di sini ? Ce komen sikit .

Sekian.

Entri 17 sept 2013 di update semula pada 25 disember 2016

4 comments.. read them below or add one

Aefa Aerisya Aefa Aerisya September 17, 2013 at 11:37 PM
amboi.. siap alih bahasa ni hehe.. aefa tak pernah alih bahasa.. suke lagi baca subtitle.. kdg2 aefa layan interpretasi rabak kat channel mane tah. ntah pape je suara heheheh..

btw.. lagu best! kau pergi~~ [xleh nak nyanyi. suara sumbang]
ubai ismail ubai ismail September 18, 2013 at 6:31 PM
ohh..interpretasi babk kt astro warna kott..haha..tu lgi laa..lari topiknya dialog kan..hehe

Aefa Aerisya Aefa Aerisya September 19, 2013 at 1:31 AM
aah,, dialog takde kene mengena langsung.. tp kdg2 lawak jugak la hehehe
ubai ismail ubai ismail September 19, 2013 at 9:13 PM
(y).. hehe.. sakit perut gelak t..hahaha

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)