BIODATA FAHMY REZA PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU !

Advertisemen

BIODATA FAHMY REZA PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU ! | Pelakon baru ini semakin dri kenali ramai dan kini beliau merupakan pelakon Drama Biar Aku Jadi Penunggu dan Hantu Punya Bos yang bersiaran di TV 3 . Beliau adalah Fahmy Reza . Fahmy memeagang watak rafaal dalam drama Biat Aku jadi Penunggu. korang kenal tak dengan fahmi reza ? Jom baca BIODATA FAHMY REZA PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU !


BIODATA FAHMY REZA PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU !


BIODATA FAHMY REZA PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU !


Nama Penuh : Sheikh Zulfahmy Reza
Nama Artis : Fahmy Reza
Asal : Kuantan
Umur : -
Tarikh lahir : 9 disember


Dalam Drama Biar Aku jadi Penunggu , Fahmy memegang watak yang agak pasif dan baik . kalau korang tengok drama Biara aku jadi penunggu mesti korang akan sedar tentang lakonan nya . BIODATA FAHMY REZA PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU juga menjadi perhatian peminat-peminatnya. Selain itu , Fahmy juga berlakon dalam Drama Hantu Punya Bos juga di tayangkan di tv 3 !

Sekian.

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments