SENARAI FILEM WAJIB TONTON SEBELUM MASUK 2017 !

SENARAI FILEM WAJIB TONTON SEBELUM MASUK 2017 ! | Sedar tak sedar , dah nak habis dah tahun 2016 , sepanjang tahun 2016 ini banyak juga filem-filem hebat di tayangkan di pawagam di samping filem-filem tempatan . Jadi ,baki lagi sebulan lebih sebelum memasuki tahun 2017, apa kata kita habiskan tahun 2016 dengan melengkapkan tontonan filem yang akan di tayangkan. berikut merupakan SENARAI FILEM WAJIB TONTON SEBELUM MASUK 2017 !


SENARAI FILEM WAJIB TONTON SEBELUM MASUK 2017 !


SENARAI FILEM WAJIB TONTON SEBELUM MASUK 2017 !


1. Doctor Strangers
2. Fantastic Beast and where to find them
3. Assassin creed ( 22/12/2016 )
4. Rogue One : A Star wars story 
5. Moana (1 disember 2016 )
6. Passenger (29 Disember 2016 )

Fuhh, banyak filem yang best-best akan dan sedang di tayangkan sebelum memasuki tahun 2017 . Korang rasa , dari SENARAI FILEM WAJIB TONTON SEBELUM MASUK 2017 , Filem apa yang korang nak tengok ? kalau aku , aku tunggu filem Moana, filem disney yang akan di tayangkan tidak lama lagi. ce komen korang suka tengok filem apa ?  6 Filem wajib tonton sebelum 2016 habis , korang tujuk link ini  dan di sekalikan dengan trailer movie tersebut .

Sekian.

Jom like Page admin untuk info menarik !

3 comments.. read them below or add one

Illya LeYa Illya LeYa November 17, 2016 at 12:31 PM
LeYa akan cuba tonton kesemuanya... hehehe...
Norma NML Norma NML November 17, 2016 at 4:28 PM
Dah lama rasanya tak tgok movie :)

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)