VIRAL ! CARA MUDAH BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK !


CARA MUDAH BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK ! | Assalamualaikum , antara perkara yang menjadi tumpuan pembaca blog dan pengguna google adalah CARA MUDAH BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK . Menjana pendapatan atau dalam bahasa mudah buat duit adalah antara perkara yang paling susah untuk di lakukan . Tetapi , untuk kali ini aku ingin kongsikan mengenai CARA MUDAH BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK !. senang je dan yang paling penting FREE ! 

CARA MUDAH BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK !

CARA MUDAH BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK adalah dengan cara menjadi duta atau pengiklanan kepada 8 share.com. fuhh duta ? pengiklanan . haha meh aku bagi penjelasan yang mudah untuk korang . Macam ini maksud duta adalah korang share iklan atau entri-entri yang terdapat di dashboard 8share korang dan setiap klik yang anda dapat akan memperoleh 20 sen . Jika rakan facebook atau liker facebook page anda ramai, kebarangkalian untuk korang jana pendapatan dengan nilai yang banyak adalah sangat tinggi .

Selain Facebook, anda juga boleh promosikan iklan 8share ini di blog anda, instagram , Google+ dan apa sahaja medium media sosial yang anda ada . Jadi semakin meluas promosi yang anda lakukan semakin ramai yang akan klik iklan anda. dari situlah korang akan peroleh duit secara dalam talian . Antara entri atau iklan yang selalu ada di 8share adalah berkaitan dengan rakyat malaysia dan info-info menarik yang menjadi tarikan kepada pembaca untuk membaca mengenai artikel tersebut .

CARA DAFTAR 8SHARE !

1. Masuk ke laman web 8share .
2. Isi Maklumat anda dengan lengkap 
3. mulakan promosi iklan atau entri yang telah di sediakan .

Mungkin pada  peringkat pemulaan akan nampak sedikit susah,tetapi bila sudah lama maka ia akan jad lebih mudah untuk anda jana pendatan dengan 8share . ramai dah rakan blogger yang kaya dengan duit 8share ni. Kunci untuk berjaya dengan 8 share adalah bersabar dan terus share iklan yang mereka sediakan . Share secara meluas dan insyaallah akan ada hasilnya .

Aku harap Entri CARA MUDAH BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK melalui 8share ini dapat membantu korang dalam menjana pendapatan sampingan selain membantu anda memperoleh duit sampingan yang menguntungkan anda. kalau korang rasa entri ini bermanfaat , silakan share ya ! terima kasih .

Sekian.

Entri 20 Januari 2015 diupdate semula pada 12 November 2016

Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)