LOKASI JUAL NASI LEMAK ANAK DARA !

LOKASI JUAL NASI LEMAK ANAK DARA !  |  Makin hari makin ramai pulak yang post gambar nasi lemak anak dara yang di jual di shah alam . aku pun sempatlah tengok dekat fb official Nasi Lemak Anak Dara tu . memang ramai yang beratur panjang untuk membeli nasi lemak yang di jual . aku nak pi sana pun macam jauh ja kan. tak palah aku makan nasi lemak yang di jual dekat penang ni jela. hehe korang mesti nak tahu LOKASI JUAL NASI LEMAK ANAK DARA ! . jom baca dekat bawah .


LOKASI JUAL NASI LEMAK ANAK DARA !

LOKASI JUAL NASI LEMAK ANAK DARA !
**gambar sumber fb : Nasi Lemak Anak Dara

LOKASI JUAL NASI LEMAK ANAK DARA !

Flat pkns seksyen 7 simpang nk masuk ke blok 2 depan rumah tnb bawah pokok besar (dekat dengan icity)


LOKASI JUAL NASI LEMAK ANAK DARA !

Ramai sungguh yang beratur panjang semata-mata nak rasa nasi lemak anak dara ini. korang dah try makan ke nasi lemak anak dara dekat shah alam tu ?  sekarang dah tahu LOKASI JUAL NASI LEMAK ANAK DARA ! boleh lah terjah sana kan . Selain tu, kalau ada nampak peniaga lain yang jual, viralkan lah juga ya, mana tau rezeki mereka macam kedai nasi lemak anak dara kan. Semoga kita semua di murahkan rezeki.

Sekian.

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)