CARA MUDAH SHOPPING DENGAN LAZADA !

CARA MUDAH SHOPPING DENGAN LAZADA ! |  Laman web membeli belah di atas talian lazada.com sudah tidak asing lagi bagi rakyat Malaysia . pelbagai barangan telah terjual dan di jual menerusi laman web membeli belah atas talian ini. dari pakaian sehinggalah ke barangan rumah semuanya di jual dari atas talian menggunakan Platform Laman Web Lazada.com . Mungkin ada di antara kita masih tercari-cari bagaimana caranya untuk shopping di lazada . Jom aku ajarkan dekat korang CARA MUDAH SHOPPING DENGAN LAZADA !


CARA MUDAH SHOPPING DENGAN LAZADA !


CARA MUDAH SHOPPING DENGAN LAZADA !

1. Masuk ke laman Web lazada - www.lazada.com .
2. Sign up dulu maklumat anda untuk mempunyai account sendiri . jangan risau ia sama macam fb je.
3. Boleh mula shopping dan pilih barang yang anda nak beli .
4. Bila dah confirm barang yang nak beli masukkan postcod alamat rumah korang atau tempat yang korang nak hantarkan tu .
5. nanti dia akan bagi tau sama ada boleh cod atau hantar secara poslaju dll.
6. korang scroll sikit ke bawah dan akan keluar button " Buy Now " di bahagian atas laman web .
7. Klik button tu dan follow instruction untuk pembayaran dan pengesahan bayaran . Korang boleh bayar sama ada pakai bank transfer atau kredit card .
8. selesai dan Tunggu barang korang sampai

Perhatian !

Ada code Sales (20 % OFF)  untuk korang guna , nanti masukkan dekat ruangan yang di sediakan ( SAH sampai 4 Nov 2016 )


CARA MUDAH SHOPPING DENGAN LAZADA !


Setakat ini , berdasarkan pengalaman aku beli barang dengan lazada , aku hanya perlu tunggu dua hari sahaja untuk urusan penghantaran. itu pun terpulang dengan lokasi korang tinggal . ada kalanya ia makan masa untuk proses delivery . Selepas ni mudahlah nak shopping barang online dengan Lazada.com .Jom share entri CARA MUDAH SHOPPING DENGAN LAZADA dengan kawan-kawan korang. terima kasih :)

Sekian .


Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)