MEMBACA GAMBAR !


MEMBACA GAMBAR ! | Assalamualaikum. malam nih kta baca info-info dari gmbar-gambar nih yer.kdng2 kita nmpk jaa..tp tk baca pun isi dia kan..hri jom baca.. amik ibrah dri pa yg ditulis yer..hehe. Jom kita belajar peranan gambar dalam kehidupan manusia. sebelum itu, jom kita baca gambar di bawah ini dahulu . Gambar kata-kata semangat ,mampu memberi kekuatan kepada pembacanya ?



KATA-KATA SEMANGAT

KATA-KATA SEMANGAT

KATA-KATA SEMANGAT

KATA-KATA SEMANGAT

KATA-KATA SEMANGAT

KATA-KATA SEMANGAT

KATA-KATA SEMANGAT

KATA-KATA SEMANGAT


Gambar yang di pertontonkan kepada anda ini merupakan koleksi gambar yang pernah aku miliki. setiap gambar mempunyai peranan masing-masing dalam meningkatkan semangat aku. Aku yakin korang juga mempunyai gambar yang sentiasa membantu korang apabila korang rasa sedih dan down. Betul tak ?

Gambar memainkan peranan yang penting dalam memastikan otak kita terus berfikir . Ada kala gambar membantu kita dalam mengingati memori-memori yang pernah " hidup " dalam diri kita. Bagi aku keperluan sesebuah gambar amat penting dalam memberi kita " memori " untuk di kenang. tanpa gambar mungkin kita tidak akan ingat dengan apa yang berlaku pada satu-satu masa .



KATA-KATA SEMANGAT


KATA-KATA SEMANGATKATA-KATA SEMANGAT
runningman pun ada.. =.="

KATA-KATA SEMANGATKATA-KATA SEMANGAT





KATA-KATA SEMANGAT







Kalau zaman dahulu,kita ada album yang mengumpulkan gambar-gambar kenangan kita. Zaman sekarang kita ada gallery sama ada di telefon bimbit mahupun di dalam computer. sekali sekala ,bukalah file tersebut dan cuba kenang kembali gambar-gambar moment yang pernah berlaku di dalam hidup kita. pasti kita akan tersenyum sendiri melihat gambar-gambar tersebut. itulah antara kepentingan bergambar bagi kita.

Sekian.

Entri 27 julai 2013 di update semula pada 21 September 2016

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)