LIRIK LAGU ADAMU BY NAJWA LATIF


LIRIK LAGU ADAMU BY NAJWA LATIF  | Assalamualaikum semua ! 
korang kenal najwa latif ? korang pernah dengar lagu Adamu oleh Najwa Latif tak ? lagu nie best sebab penuh dengan maksud-maksud yg tersirat . klau korang tak percaya try dengar sambil baca lirik tuh..lagu nie berunsur ketuhanan. aku sebnrnya dah bosan dengan lagu2 yg asyik puji-puji manusia, kecewa dalm bercinta bagai tuh..tapi kadang-kadang aku layan gak..skali skala, klau korang "down " gila-gila atau atk gila pun..dengar laa lagu nie..dengaq bukan sebab dia nyanyi sedap ker pa ka..tapi dengar sbb maksud lirik dia nihh mengingatkan kita kepada ALLAH sebgai tuhan kita smua.


LIRIK LAGU ADAMU BY NAJWA LATIF


so, enjoy listening ok !! huhu..



Lirik Lagu AdaMU - Najwa Latif


Merenung ke luar jendela

Melihat kebesaranNya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniaNya di dunia

Kau berikan ku kekuatan
Untuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan

Kerna Kau yang satu
Yang setia bersamaku
Di kala ku jatuh ku bangkit kerna Mu
Ku tahu ku adaMu di sisi ku selalu

Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu
Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu

Lagu:Najwa Latif (NAR Publishing SDN BHD)


Lirik:Ika Latif (NAR Publishing SDN BHD)





Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2012/07/lirik-lagu-adamu-najwa-latif.html#ixzz2cC2x1O8a


Amacam, best tak  lagu adamu by najwa latif ini ? tenang dan mengingatkan kita mengenai tuhan dan kehidupan kita bukan kita hidup seorang diri tapi ada tuhan yakni Allah bersama kita. Baca lirik lagu Adamu by Najwa latif pun dah kuat dan penuh dengan isi .

Sekian.


p/s : pray4egypt !! sudi2 follow blog aku k..n join segmen aku k..Segmen kataubaid ..




LIRIK LAGU ADAMU BY NAJWA LATIF
Kami menanti kepulangan mu wahai Dr.Mursi !!
Entri 17 ogos 2013 di update semula pada 5 september 2016 .
Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)