CARA BUAT TELUR BENTUK LOVE !


CARA BUAT TELUR BENTUK LOVE ! |  Assalamualaikum ! salam ahad buat smua org sekalian. cewah , mcm tengah bagi ucapan penghulu kampung lak . hehe " TELUR BENTUK LOVE " apa laa yg ubai dok hingak2 nihh *loghat penang.. :) mana ada hingak-hingak mami , ni ceq nak habaq mai .. semalam dok belek-belek facebook. ceq jumpa laa link psal cara nak buat telur bentuk love nih..ceq apa lagi..truih tgk laa..tup tup tup. kluaq gmbaq nih. ohh. senang jaa nk try..jom laa kita try sama-sama. **hgpa paham dak ?? hehe..saja tulis loghat penang skit. huhuhu. tk paham bgitau ubai k :P

jom tgk gmbaq nih..n try buat..ubai tk pernah buat lgi..tp nampk cm style jaa.. hehe dah lama dah jumpa gmbaq nih..cuma sebelum nih.. just usha2 jer...skung rasa nk try lak..

CARA BUAT TELUR BENTUK LOVE !


selamat mencuba !! 
klau jadi bgtau ubai tau !! :)

p/s : jom tgk Bloglist kataubaid  [ KLIK SINI ] ..^_^

Dihrapkan entri cara buat telur bentuk love ini membantu korang untuk membuat telur berbentuk love ya . Bukan susah pun. cuma gunakan bahan-bahan yang telah fdi ajar dan mengikut step dia, nanti eloklah hasilnya.

Selamat Mencuba !

Sekian .

Entri 6 Oktober 2013 .

Jom like Page admin untuk info menarik !

{ 8 comments.. read them below or add one }

CXopportunities CXopportunities October 6, 2013 at 4:21 PM
rajin ubaid update di hjg mgu kan. anyway, cx prnh bace entry ni dkt blog mane tah. huhu
ubai ismail ubai ismail October 6, 2013 at 4:30 PM
hehe..cuti2 nih tk buat apa..boring laak klau dok saja jer..hehehe.. thankz cx ^^
Qeela Aini Qeela Aini October 6, 2013 at 5:11 PM
Amboiii comelnyee! Nanti boleh try ni :D
Abee Sam Abee Sam October 6, 2013 at 7:31 PM
wow kreatif ... boleh buat bagi utk org tersayang ... done klik $$
Kechek Buzz Kechek Buzz October 6, 2013 at 11:30 PM
owh mcm tu rpenye... xpe nnti akn dicube... lau jadi sy akn post kt ubai... haha

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)