Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum ! salam ahad buat smua org sekalian. cewah , mcm tengah bagi ucapan penghulu kampung lak . hehe " TELUR BENTUK LOVE " apa laa yg ubai dok hingak2 nihh *loghat penang.. :) mana ada hingak-hingak mami , ni ceq nak habaq mai .. 

semalam dok belek-belek facebook. ceq jumpa laa link psal cara nak buat telur bentuk love atau bentuk hati nih..ceq apa lagi, terus lah tengok kan ..tup tup tup. kluaq gmbaq nih. ohh. senang jaa nk try..jom laa kita try sama-sama. **hgpa paham dak ?? hehe..saja tulis loghat penang skit. huhuhu. tk paham bgitau ubai k :P

jom tgk gmbaq nih..n try buat..ubai tk pernah buat lgi..tp nampk cm style jaa.. hehe dah lama dah jumpa gmbaq nih..cuma sebelum nih.. just usha2 jer...skung rasa nk try lak..

CARA BUAT TELUR BENTUK LOVE !


selamat mencuba !! 
klau jadi bgtau ubai tau !! :)

Dihrapkan entri cara buat telur ini membantu korang untuk membuat telur berbentuk love ya . Bukan susah pun. cuma gunakan bahan-bahan yang telah fdi ajar dan mengikut step dia, nanti eloklah hasilnya.

Selamat Mencuba !

Sekian .

Entri 6 Oktober 2013 .

Jom komen dibawah

Comments
8 Comments

8 comments

avatar

rajin ubaid update di hjg mgu kan. anyway, cx prnh bace entry ni dkt blog mane tah. huhu

avatar

hehe..cuti2 nih tk buat apa..boring laak klau dok saja jer..hehehe.. thankz cx ^^

avatar

Amboiii comelnyee! Nanti boleh try ni :D

avatar

wow kreatif ... boleh buat bagi utk org tersayang ... done klik $$

avatar

btul2.. thnkz ya Abee sam !!

avatar

owh mcm tu rpenye... xpe nnti akn dicube... lau jadi sy akn post kt ubai... haha

Click to comment