Type something and hit enter

author photo
By On
SENARAI BLOGLIST BLOGGER WANITA 2016 ! | Untuk pengetahuan korang, senarai blogger wanita 2016 ini merupakan senarai blogger wanita yang ada di dalam friendlist facebook Kataubaid . Mulanya , aku ingat tak ramai . Sekali buat list , 76 blogger yang meletakkan link blog mereka di facebook kataubaid . Senarai blogger ini tidak disusun mengikut niche blog sebaliknya dikumpulkan sekali mengikut komen yang di tulis di facebook Kataubaid . Jadi korang bolehlah terjah blog blogger wanita 2016 ini ! Berikut merupakan Senarai Blogger Wanita 2016 !


SENARAI BLOG BLOGGER WANITA 2016 !

BLOGLIST BLOGGER WANITA 2016 !

Nory Zoulkefle - http://noryzoulkefle.blogspot.com
Lyana Ishakwww.lyanaishak.com
Julia Johari- www.akifimtiyaz.com
Zaza Iman - www.zazaiman.com
Munirah Izzanwww.munirahizzan.com
Lisa - www.ciksepet.com
Farhana Mohamadhttp://farhana-mohamad.blogspot.com
Dkna  - www.dkna.my
Hanim Hashimwww.hanimhashim.com
Sayidah Napisahwww.sayidahnapisah.com


Izzati Suhaidewww.izzatisuhaide.com
Anil Waninawww.anilwanina.com
Sue Izzawww.sueizza.com
Suzlin Azreenahttp://suzlinazreena.blogspot.com
Anizz Nissawww.adnan-daughter.blogspot.my
Syira Lokmanhttp://syiralokman.blogspot.my/
Suria Amandahttp://www.suriaamanda.com/
Aliza Saraalizasara.com
Fadzi Razakwww.fadzirazak.com

Azlinda Alinwww.azlindaalin.com
Wawa Ashiharawww.wawaashiharaa.com
Eintan Nurfuzie - www.nurfuzie.com
Cik Norhttp://www.norminieza.blogspot.com
Azkeewww.artyazkee.com
Jueliza Jamaniwww.mamajue.com
Eca Dwinku Ashawww.ecadwinkyasha.com
Izarra Qistinawww.ummizarra.com
Norasyimah mizzseven.blogspot.com
Yaya Cendanawww.yayacendana.com

Azhafizah http://www.azhafizah.com/
YB Shehanhttp://shehanzstudio.com
Nur Raihanah http://www.bajuwarnacoklat.com/
Yantywww.yanty.my
Shida Radzuanwww.duniashida.com
Ciklahttp://ciklapunyabelog.blogspot.my
Nur Alja - www.cahayapermata.my
Ayuni Rafilahhttp://www.yunfila.com/
Nurdilla a.k.a Kak Dellwww.kakdell.blogspot.com
Rozitawww.ceritaita.com

Bella Idurawww.bellaidura.com
Sheda ucuwww.shedaucu.com
Meira Nadhirah www.mieranadhirah.com
Yoorin MelacoleaWww.yoorinmelacolea.blogspot.com
Ayu Rafikahwww.ayuarjuna.blogspot.my
Adinda Baizura Mazlanhttp://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.my
Amysyeerahttp://www.amysyeera.com/
Shamiera Osmentwww.shamieraosment.com
Diana Rashiddianarashid.com
Shuhaida Kabdywww.shuhaidakabdy.com

Syamimi Saad www.syamimisaad.com
Nur Syarafinablogfyna.com
Julia Johariwww.juliajohari.com
Hani Rahmanhttp://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.my
Hani Rahmanhttp://jombercontest.blogspot.my
Nadia Johariwww.miszrockers.blogspot.com
Nina Mirzahttp://ninamirza.com
Lyssa Faizureenwww.lyssasecret.com
Salmiah Md Zainwww.miazain.com
Tasha Aqishatashaqisha.com
Eirna Nurasikinwww.eirna-nurasikin.blogspot.com

Saidila Abdul Rahman- www.Saidila.com
Nur Amieza a.k.a Kechik - Kanvasdakwat.blogspot.my
Radia Razali - http://penselduabee.blogspot.my/
Fiza Fantagirowww.dismybelog.blogspot.com
Rosmazyatul Akmawww.misszyaroses.blogspot.my
Cikzawww.cikza.com
Irra RayyanWww.irrayyan.com
Qaseh Daliawww.qasehdalia.com
Efa Othmanwww.efaothman.com
Qiya Saadwww.qiyasaad.com

Aiennakukaudansesuatu.blogspot.com
Reena Sidekwww.mreena.com
Aien Hermioniewww.aienhermionie.com
Budu Bilis https://dindamaisarra.blogspot.my/
Miss Syahbanuhttp://mulan-sahbanu.blogspot.my
Nani Zati - www.mamakembartiga.com
Yanie Yusuf - www.yanieyusuf.com
Sally Samsaiman - www.sallysamsaiman.com
Naomie - www.naomielicouz.com
seri Nian - www.ummiseri.com

Ayu Jean - http://www.ayuejean.com/
Suzie Gee - http://jepunmari2.blogspot.com
Maisarah Humaira' - www.maisarahsidi.com
Syima Yusuf - www.syimayusuf96.blogspot.com
Echa Sch - http://www.eecashyaa.com
Cahaya Hayati - www.yatizul.com
Cik Amal - www.cikamal.com 

nisa Ahmad - www.nisaahmad.net
Sue Sopian - http://www.suesopian.com
Bonde Zaidalifah - http://www.bondezaidalifah.com
Lyana Rohazi - https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/
Aiin Baharom - http://www.mamadarwiish.com/
Nurul Fadhila Yazirman - https://www.dillaleez.com
Fatin Diana - https://ftndiana.blogspot.my/

Kesemua senarai blog blogger wanita yang aku senaraikan ini mempunyai niche blog yang berbeza . ada yang berniche kan Parenting, Tutorial , LifeStyle, Travel dan lain-lain. Dan di akui kesahihan mereka dalam menulis entri mereka . Kalau korang nak dapat maklumat, korang boleh terjah senarai blog blogger wanita ini sebagai rujukan untuk dapatkan maklumat tambahan korang . Untuk blogger pula, boleh gunakan list ini untuk tambah kenalan dan blogwalking ke blog rakan-rakan blogger lain .

Senarai Blogger Lelaki bakal menyusul kemudian ya.


Sekian.

p/s : kalau korang masih mencari group facebook untuk Share link entri korang. Korang boleh join group yang aku buat ni ( klik sini ) . dalam group tu, korang boleh share apa sahaja entri yang bermanfaat . Tak perlu segan atau malu . :)

32 comments

avatar

wahhhh! Sally tak sempat nak tinggal jejak haritu..hihihi..tapi kalau nak masukkan.. www.sallysamsaiman.com

LOL! Meraih simpati :P

avatar

boleh lah blogwalking lepas nih . hehe

avatar

boleh lah blogwalking lepas nih . hehe

avatar

ramai nauu

fae kalo blogwalkng paling2 30 blog at least. kalo internet slow, 10 blog pun jadi huhu.

avatar

wow..nice blog....nak blogwalking tak payah nak tercari-cari..pergi je kat blog ni..kan3...lepas klik...thks ya...buat entri yang memeudahkan ni...hihihi nak tunggu list blog lelaki lak???

avatar

wah bnyaknya. kenapa sy tak perasan ni. kalau tak boleh tersenarai sekali. hehe. btw nnti boleh bw mereka. :)

avatar

tersenarai juga.. mekasih ubaid.. nanti boleh la terjah2 mereka.. :)

avatar

yeayy. ade name kecik ^_^

avatar

terima kasih..ramai jugak nama2 blog yg zaza baru tahu..insyaallah ada masa free byk nanti zaza lawat :)

avatar

Terima kasih daun keladi kerana addkan Miera dalam bloglist... huhuhu

avatar

woot woot kite ade. Harap-harap lepas ni semua orang akan tau yang saya ini perempuan dan bukannye lelaki hahaha

avatar

Terima kasih..ada masa boleh blogwalking :)

avatar

Nak masuk list jugak.. Salam perkenalan..
Blog : www.naomielicouz.com
niche: Beauty & Lifestyle

avatar

yeayyyy thank you. ada nama kittew...

avatar

Tak friend kat fb....
Tak dapat masuk senarai la...
Huhuhuhu...

avatar

Terbaik (y) boleh blogwalking. Lama sepi kan diri ni

avatar

terbaikkk la ubaii..tenkiuu..nanti ada masa free kite blogwalking..

avatar

i ni blogger wanita juga...ahakkssss...hehehehe

avatar

wah dah masuk list... tq dik atas kerajinanmu...

avatar

Wahhh teruja tengok nama paling atas sekali....tenkiuuu...

avatar

TQQQQQ! nama sy dalam list!

avatar

Singgah bw kat sini je sng dari masa ke semasa. Kihkihkihhh

avatar

Tq! Ada dlm list.. Slm perkenalan..

avatar

jemput singgah blog saya heheheee...

avatar

Ala nak masuk dalam list gak

Boleh x ye

www.ummiseri.com


Tq

avatar

fuh ramainyaaaaaaaaaaa

avatar

tq msk kan nama cik nor..:)

Click to comment