SENARAI BLOGGER WANITA 2016 !

SENARAI BLOGLIST BLOGGER WANITA 2016 ! | Untuk pengetahuan korang, senarai blogger wanita 2016 ini merupakan senarai blogger wanita yang ada di dalam friendlist facebook Kataubaid . Mulanya , aku ingat tak ramai . Sekali buat list , 76 blogger yang meletakkan link blog mereka di facebook kataubaid . Senarai blogger ini tidak disusun mengikut niche blog sebaliknya dikumpulkan sekali mengikut komen yang di tulis di facebook Kataubaid . Jadi korang bolehlah terjah blog blogger wanita 2016 ini ! Berikut merupakan Senarai Blogger Wanita 2016 !


SENARAI BLOG BLOGGER WANITA 2016 !

BLOGLIST BLOGGER WANITA 2016 !

Nory Zoulkefle - http://noryzoulkefle.blogspot.com
Lyana Ishakwww.lyanaishak.com
Julia Johari- www.akifimtiyaz.com
Zaza Iman - www.zazaiman.com
Munirah Izzanwww.munirahizzan.com
Lisa - www.ciksepet.com
Farhana Mohamadhttp://farhana-mohamad.blogspot.com
Dkna  - www.dkna.my
Hanim Hashimwww.hanimhashim.com
Sayidah Napisahwww.sayidahnapisah.com

Fadzi Razakwww.fadzirazak.com

Azlinda Alinwww.azlindaalin.com
Wawa Ashiharawww.wawaashiharaa.com
Eintan Nurfuzie - www.nurfuzie.com
Cik Norhttp://www.norminieza.blogspot.com
Azkeewww.artyazkee.com
Jueliza Jamaniwww.mamajue.com
Eca Dwinku Ashawww.ecadwinkyasha.com
Izarra Qistinawww.ummizarra.com
Norasyimah mizzseven.blogspot.com
Yaya Cendanawww.yayacendana.com

Bella Idurawww.bellaidura.com
Sheda ucuwww.shedaucu.com
Meira Nadhirah www.mieranadhirah.com
Yoorin MelacoleaWww.yoorinmelacolea.blogspot.com
Ayu Rafikahwww.ayuarjuna.blogspot.my
Adinda Baizura Mazlanhttp://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.my
Amysyeerahttp://www.amysyeera.com/
Shamiera Osmentwww.shamieraosment.com
Diana Rashiddianarashid.com
Shuhaida Kabdywww.shuhaidakabdy.com

Syamimi Saadwww.hanyadihatiku.blogspot.my
Nur Syarafinablogfyna.com
Julia Johariwww.juliajohari.com
Hani Rahmanhttp://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.my
Hani Rahmanhttp://jombercontest.blogspot.my
Nadia Johariwww.miszrockers.blogspot.com
Nina Mirzahttp://ninamirza.com
Lyssa Faizureenwww.lyssasecret.com
Salmiah Md Zainwww.miazain.com
Tasha Aqishatashaqisha.com
Eirna Nurasikinwww.eirna-nurasikin.blogspot.com

Saidila Abdul Rahman- www.Saidila.com
Nur Amieza a.k.a Kechik - Kanvasdakwat.blogspot.my
Radia Razali - http://penselduabee.blogspot.my/
Fiza Fantagirowww.dismybelog.blogspot.com
Rosmazyatul Akmawww.misszyaroses.blogspot.my
Cikzawww.cikza.com
Irra RayyanWww.irrayyan.com
Qaseh Daliawww.qasehdalia.com
Efa Othmanwww.efaothman.com
Qiya Saadwww.qiyasaad.com

Aiennakukaudansesuatu.blogspot.com
Reena Sidekwww.mreena.com
Aien Hermioniewww.aienhermionie.com
Budu Bilis https://dindamaisarra.blogspot.my/
Miss Syahbanuhttp://mulan-sahbanu.blogspot.my
Nani Zati - www.mamakembartiga.com
Yanie Yusuf - www.yanieyusuf.com
Sally Samsaiman - www.sallysamsaiman.com
Naomie - www.naomielicouz.com
seri Nian - www.ummiseri.com

Ayu Jean - http://www.ayuejean.com/
Suzie Gee - http://jepunmari2.blogspot.com
Maisarah Humaira' - www.maisarahsidi.com
Syima Yusuf - www.syimayusuf96.blogspot.com
Echa Sch - http://www.eecashyaa.com
Cahaya Hayati - www.yatizul.com
Cik Amal - www.cikamal.com 


Kesemua senarai blog blogger wanita yang aku senaraikan ini mempunyai niche blog yang berbeza . ada yang berniche kan Parenting, Tutorial , LifeStyle, Travel dan lain-lain. Dan di akui kesahihan mereka dalam menulis entri mereka . Kalau korang nak dapat maklumat, korang boleh terjah senarai blog blogger wanita ini sebagai rujukan untuk dapatkan maklumat tambahan korang . Untuk blogger pula, boleh gunakan list ini untuk tambah kenalan dan blogwalking ke blog rakan-rakan blogger lain .

Senarai Blogger Lelaki bakal menyusul kemudian ya.


Sekian.

p/s : kalau korang masih mencari group facebook untuk Share link entri korang. Korang boleh join group yang aku buat ni ( klik sini ) . dalam group tu, korang boleh share apa sahaja entri yang bermanfaat . Tak perlu segan atau malu . :)
Jom like Page admin untuk info menarik !

{ 31 comments.. read them below or add one }

Sally Samsaiman Sally Samsaiman August 24, 2016 at 12:34 PM
wahhhh! Sally tak sempat nak tinggal jejak haritu..hihihi..tapi kalau nak masukkan.. www.sallysamsaiman.com

LOL! Meraih simpati :P
Zafirah Nazri Zafirah Nazri August 24, 2016 at 2:29 PM
boleh lah blogwalking lepas nih . hehe
Zafirah Nazri Zafirah Nazri August 24, 2016 at 2:29 PM
boleh lah blogwalking lepas nih . hehe
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah August 24, 2016 at 2:31 PM
ramai nauu

fae kalo blogwalkng paling2 30 blog at least. kalo internet slow, 10 blog pun jadi huhu.
Keladi Ubi Keladi Ubi August 24, 2016 at 3:09 PM
wow..nice blog....nak blogwalking tak payah nak tercari-cari..pergi je kat blog ni..kan3...lepas klik...thks ya...buat entri yang memeudahkan ni...hihihi nak tunggu list blog lelaki lak???
Busyra Bt Takiyudin Busyra Bt Takiyudin August 24, 2016 at 3:40 PM
wah bnyaknya. kenapa sy tak perasan ni. kalau tak boleh tersenarai sekali. hehe. btw nnti boleh bw mereka. :)
sya mimie sya mimie August 24, 2016 at 4:37 PM
tersenarai juga.. mekasih ubaid.. nanti boleh la terjah2 mereka.. :)
zaza iman zaza iman August 24, 2016 at 8:25 PM
terima kasih..ramai jugak nama2 blog yg zaza baru tahu..insyaallah ada masa free byk nanti zaza lawat :)
Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan August 24, 2016 at 9:21 PM
Terima kasih daun keladi kerana addkan Miera dalam bloglist... huhuhu
Fadzi Razak Fadzi Razak August 24, 2016 at 9:42 PM
woot woot kite ade. Harap-harap lepas ni semua orang akan tau yang saya ini perempuan dan bukannye lelaki hahaha
Azhafizah Md Nor Azhafizah Md Nor August 24, 2016 at 10:04 PM
Terima kasih..ada masa boleh blogwalking :)
Naomie .Licouz Naomie .Licouz August 24, 2016 at 10:39 PM
Nak masuk list jugak.. Salam perkenalan..
Blog : www.naomielicouz.com
niche: Beauty & Lifestyle
Ummi Zarra Ummi Zarra August 24, 2016 at 10:49 PM
yeayyyy thank you. ada nama kittew...
ayuejean ayuejean August 25, 2016 at 12:11 AM
Tak friend kat fb....
Tak dapat masuk senarai la...
Huhuhuhu...
Miminadam Miminadam August 25, 2016 at 12:59 AM
Terbaik (y) boleh blogwalking. Lama sepi kan diri ni
Izzati Suhaide Izzati Suhaide August 25, 2016 at 1:15 AM
terbaikkk la ubaii..tenkiuu..nanti ada masa free kite blogwalking..
kak gojes kak gojes August 25, 2016 at 5:49 AM
i ni blogger wanita juga...ahakkssss...hehehehe
Rozita Abdul Rahman Rozita Abdul Rahman August 25, 2016 at 9:02 AM
wah dah masuk list... tq dik atas kerajinanmu...
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle August 25, 2016 at 10:00 AM
Wahhh teruja tengok nama paling atas sekali....tenkiuuu...
Cik Kejupenyet Cik Kejupenyet August 25, 2016 at 11:59 AM
Singgah bw kat sini je sng dari masa ke semasa. Kihkihkihhh
shamiera osment shamiera osment August 25, 2016 at 2:05 PM
Tq! Ada dlm list.. Slm perkenalan..
Dkna Abza Dkna Abza August 25, 2016 at 3:25 PM
jemput singgah blog saya heheheee...
seri nian seri nian August 25, 2016 at 4:16 PM
Ala nak masuk dalam list gak

Boleh x ye

www.ummiseri.com


Tq

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)