PANDUAN MEMAKAI SAMPIN DI HARI RAYA !

PANDUAN MEMAKAI SAMPIN DI HARI RAYA | Baki beberapa hari lagi sebelum ummat Islam menyambut Aidilfitri mesti di gunakan sebagai persediaan kelengkapan Aidilfitri. Antara kelengkapan yang menjadi pilihan sudah pasti Baju raya, Kuih raya, langsir raya dan pelbagai lagi barangan yang di apitkan dengan raya.

Baju Raya bagi kaum lelaki sudah pasti kurang serinya jika tidak di pakaikan sampin di atasnya. Tapi aku ni jenis yang agak susah sikit nak pakai sampin. Aku jenis yang suka pakai baju melayu seluar slack atau jeans. haha sebab tu aku shopping baju raya , aku beli baju sahaja. agak-agak ada tak yang geng dengan aku. hehe

Bagi yang akan menggunakan sampin, dekat bawah ni ada panduan memakai sampin untuk anda. 




PANDUAN MEMAKAI SAMPIN DI HARI RAYA !

Dulu, aku ingat kalau pakai sampin ni sama ja nak panjang mana atau nak pendek mana kan. Rupanya ada juga panduan memakai sampin . Agak-agak korang lah kan, korang pakai sampin ikut gambar number berapa ? hahaha

Jom kongsikan dengan kawan-kawan . korang klik icon facebook dan twitter dekat bawah ni jer. senang .

Sekian. 

Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Mama Darwiish Mama Darwiish July 1, 2016 at 11:20 AM
Forever alone tu memang win hahaha

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)