Type something and hit enter

author photo
By On

GAMBAR PESAWAT TERBESAR DI DUNIA !I Pesawat terbesar didunia iaitu Antanov 225 Ukrainian 1980 ini dikatakan akan mendarat di KLIA sebelum meneruskan perjalannya ke Australia . Kapal terbang tersebesar di dunia ini mempunyai 6 enjin dan 42 tayar .

Kapal terbang terbesar di dunia ini akan menghantar generator ke Perth Australia , Berikut merupakan gambar kapal terbang terbesar di dunia .



GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !

Besarnyaaa. kalau kapal terbang buiasa pun kita dah rasa besar. inikan pulak kapal terbang terbesar di dunia .

sekian..

p/s : kalau ada kapal terbang sendiri kan best, boleh bawak gi travel sana sini. hehe. tapi  ada 9 jenis member yang tak nak bawa pi travel . korang tengok dekat sini .

Click to comment