GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !


GAMBAR PESAWAT TERBESAR DI DUNIA !I Pesawat terbesar didunia iaitu Antanov 225 Ukrainian 1980 ini dikatakan akan mendarat di KLIA sebelum meneruskan perjalannya ke Australia . Kapal terbang tersebesar di dunia ini mempunyai 6 enjin dan 42 tayar .

Kapal terbang terbesar di dunia ini akan menghantar generator ke Perth Australia , Berikut merupakan gambar kapal terbang terbesar di dunia .



GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !GAMBAR KAPAL TERBANG TERBESAR DI DUNIA !

Besarnyaaa. kalau kapal terbang buiasa pun kita dah rasa besar. inikan pulak kapal terbang terbesar di dunia .

sekian..

p/s : kalau ada kapal terbang sendiri kan best, boleh bawak gi travel sana sini. hehe. tapi  ada 9 jenis member yang tak nak bawa pi travel . korang tengok dekat sini .
Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)