ALTERNATIF LAIN JIKA TIADA INTERNET !

Advertisemen

ALTERNATIF LAIN JIKA TIADA INTERNET ! I Sejak semalam, aku ada masalah internet . Masalahnya adalah bila kita connect dengan wifi kita, dia akan keluar no internet Access. satu kerja pulak nak tunggu dia okay balik . Terbantut kerja-kerja blog aku ni. nak update entri pun tiba-tiba jadi malas. Kalau korang ada masalah macam aku, ada alternatif lain kalau korang tak ada internet.

ALTERNATIF LAIN JIKA TIADA INTERNET !
ALTERNATIF LAIN JIKA TIADA INTERNET !

1. Call syarikat telkomunikasi yang korang langgan dan tanyakan masalah korang kepada diorang.
2. Guna Internet Phone .
3. Keluar rumah dan pergi pusing-pusing .

Haaa, aku tahu zaman sekarang ,internet bukan lagi kehendak tetapi sudah menjadi keperluan kepada kita. Sehari tidak ada internet , umpama hari anda suram tanpa sebarang berita baru. tetapi kita tidak seharusnya bergantung 100% dengan internet untuk hidup. sebaliknya kita mampu untuk meneruskan hidup tanpa menggunakan internet .

Hargailah masa anda tanpa internet. tetapi kalau kerja kita memang kena guna internet nak buat macam mana kan. tambah-tambah blogger macam kita ni. sehari kalau tak update blog, mahu tak ada pengunjung yang masuk.

Pandai-pandailah bahagi waktu mengikut kesesuaiannya. sekarang ni internet aku masih nazak , doakanlah cepat sikit okay. kalau tidak kena cari internet burung hantu lah jawabnya kan. korang pernah alami masalah takda internet tak ?

sekian.

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments