XPAX CELCOM MAGIC RELOAD ! PAKEJ MAGIC SIM BARU ! NEW MAGIC SIM !

NEW MAGIC SIM , CELCOM MAGIC RELOAD I Telah di lancarkan satu pakej baru bagi pengguna celcom xpax iaitu celcom xpax Magic Reload. Sebelum ini , Xpax datang dengan pelbagai pakerj dan yang paling emndapat sambutan adalah internet burung hantu yang datang sekali dengan pakej Magic Sim . Apa pakej Magic sim yang baru ?
XPAX CELCOM MAGIC RELOAD ! NEW MAGIC SIM !
gambar soya cincau.com
Kini , Pakej baru yang di namakan Magic Reload ini datang dengan pakej S, M, L,XL dan 2XL . apa yang di maksudkan dengan pakej-pakej yang di tawarkan oleh magic reload ?  Xpax mendatangkan pelbagai pilihan kepada penggunanya untuk memilih jumlah data internet yang mereka ingini .

XPAX CELCOM MAGIC RELOAD ! NEW MAGIC SIM !

Pakej S :
Daily/ Harian : RM 8 /hari
1 gb data
Unlimited Onnet call ( call tanpa had )

Pakej M
Weekly/Mingguan : RM 18
1gb data
Unlimited Onnet Call ( Call tanpa had )
Unlimited yonder music
Carry Forward unused data ( data tak di gunakan di bawa ke bulan seterusnya )

Pakej  L

Monthly / Bulanan :  RM 38
4Gb data
Unlimited Onnet Call ( Call tanpa had )
Unlimited yonder music
Carry Forward unused data ( data tak di gunakan di bawa ke bulan seterusnya )

Pakej XL
Mothly / Bulanan : RM 48
5 gb data
Unlimited Onnet Call ( Call tanpa had )
Unlimited yonder music
Carry Forward unused data ( data tak di gunakan di bawa ke bulan seterusnya )
30 minit offnett call

Pakej 2xl 
Monthly/Bulanan : RM 68
7GB Data
Unlimited Onnet Call ( Call tanpa had )
Unlimited yonder music
Carry Forward unused data ( data tak di gunakan di bawa ke bulan seterusnya )
60 minit offnett call

Internet Burung Hantu untuk XPAX CELCOM MAGIC RELOAD

RM 5 untuk 10gb data
Rm 2 untuk 2gb data.

BOLEH TAK KALAU NAK GUNA PAKEJ LAMA MAGIC SIM ? 

Boleh ! Korang juga boleh menggunakan rate lama,contohnya rm 30 untuk 1.5 gb. cumanya korang tak dapat unlimited call sahaja. korang boleh ikut cara-cara di bawah .

XPAX CELCOM MAGIC RELOAD ! NEW MAGIC SIM !
gambar soya cincau.com


Kemunculan pakej baru ini menerima pelbagai komen dari netizen terutamanya di twitter. Rata-rata memberi komen yang positif mengenai pakej baru ini yang bernamaa Magic Reload ini . Nanti admin update mengenai " adakah pengguna magic sim sedia ada secara automatik di pindahkan ke pakej baru/Magic reload " .

sekian.

Rujukan : http://www.bharian.com.my/node/148395

PROMOSI DARI U MOBILE . Tengok di sini.


Jom like Page admin untuk info menarik !

6 comments.. read them below or add one

Mui Leslie Mui Leslie June 20, 2016 at 3:59 PM
boley lah xpax prepaid dah unlimited call :), cincai lah tuh boley tuka xpax mcm ni :D heehehehe
Teh Moet Teh Moet June 20, 2016 at 4:01 PM
HAHAHHAA, jangan buang mase langgan celcom, ramai dah tak puas hati sebab kan burung hantu dah tak jadi unlimited, tak patut tak patut, baik perg telko lain..
Mui Leslie Mui Leslie June 20, 2016 at 4:03 PM
telko lain dah check, coverarage untuk yang lain lemah dekat kwsan rumah ni, lagipon xpax yang ni kire murah, burung hantu 1am ke 7am walaupon tak unlimited tetap bnyak.. bagi aku la..
Teh Moet Teh Moet June 20, 2016 at 4:04 PM
lain org lain care, ade org maki hamun celcom ni, sebabkan unlimited pergi ke quata.. mungkin bagi kau tak banyak, bagi org lain tak banyak tau, huuhuh. sbb tuh org kate, rambut sama hitam, tapi hati lain2.
Mui Leslie Mui Leslie June 20, 2016 at 4:06 PM
hahahha.. terus keluar pepatah cik abg ni :P, hati same je, perasaan je ade yang lain, rambut pon sekarng dah tak same itam sume, ade yang warna warni, heheehee.. tapi walaupon dah jadi quata burung hantu, dorng memekak mekak, still dorng tak pindah telko lain, masih setia jugak dengan celcom.. tapi nk tanya jugak, klau tak abes quata burung hantu tuh, kne burn ke tidak ea?
sheila amzah sheila amzah June 23, 2016 at 12:55 PM
Cik Mui.. burung hantu yang kite dah apply tuh, setahu aku, tak delah kne burn , masih boley di gunakan.. ramai jugak yang bntah pasal burung hantu tuh, tapi dorng memang tak pergi pindah telko lain, ugut je lebih..

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)