REVIEW BUKU : MOMEN2 MAT LUTHFI !


REVIEW BUKU MATLUTHFI I Pertamanya, aku nak minta korang duduk elok-elok , kalau nak pi tandas, pi dulu lepas tu baru mula baca ya . Buku yang aku nak review ini antara buku yang paling cepat aku khatamkan . Buku Momen2 Mat Luthfi ini adalah buku yang bagi aku membuka minda dan fikiran aku .

Sebab apa Perlu Beli buku Momen Mat Luthfi ?

1. Buku dia ni panjang sikit dari buku dia yang sebelum ini .
2. Lebih matang dari segi penulisan.
3. Maklumat berkaitan hidup mahasiswa dan sumbangan mahasiswa kepada masyarakat pun ada .

MOMEN2 MAT LUTHFI !

Apa yang aku belajar dengan buku Momen2 Mat Luthfi ?

1. Menguji kefahaman aku mengenai Ideologi *walaupun dia sebut beberapa istillah ideologi yang aku pun tk faham .tapi aku mula baca lepas baca buku ni .

2. Hargai orang di sekeliling . Jokes yang depa buat , apa yang depa bagi. 

3.Setiap momen hidup kita amat berharga. maka hargailah .

Buku Momen2 Mat Luthfi juga merupakan buku wajib baca dan wajib beli dan wajib khatamkan. aku habis kan dalm 10 kali aku baca. sebab bila korang start baca, korang mesti nak baca sambungan dia next-next walaupun setiap muka surat tu tajuk dia lain-lain.

So, aku cadangkan korang beli buku ni ya ! buku catatan mat luthfi yang first pun aku tak habis lagi. hahaha

sekian


Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)