[ REVIEW BLOG ] BLOG REDSCARZ MILIK DAUS REDSCARZ !

Advertisemen


[ BLOG REDCRAZ.COM ] Pertamanya aku nak cakap ini blogger kan supporter Man United ! hahaha kira geng dengan akulah peminat Man U . Blog berwarna merah serta ada log Man U sudah membuktikan pemilik blog redcarz ini seorang peminat pasukan Man U.

[ REVIEW BLOG ] BLOG REDSCARZ MILIK DAUS REDSCARZ !

Blog ini juga antara blog yang sudah lama dalam dunia blogger. tengok follower , tengok PageView pun dah tau, blog ni dah lama . Penuh dengan informasi mengenai lifestyle, Review-review tempat makan dan sebagainya.

Abang daus nama panggilan untuk pemilik blog Redcarz ini . Beliau juga aktif dalam menyertai event-event blogger . Dengar cerita baru menang hadiah lego starwars lagi . hehehe Antara pengsian blog Redcarz ini adalah tips-tips, travel, resepi dan permainan lego. 

Kalau korang peminat lego boleh terjah blog ni. Oh ya, pasti korang nak berkenalan dengan abang daus kan . Jom berkenalan dengan beliau.

[ REVIEW BLOG ] BLOG REDSCARZ MILIK DAUS REDSCARZ !

Nama blog : REDSCARZ

Seronok baca blog abang daus , macam-macam di ceritakan di sana , korang jangan lupa follow blog abang daus !

sekian.

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments