[ REVIEW BLOG ] BLOG REDSCARZ MILIK DAUS REDSCARZ !


[ BLOG REDCRAZ.COM ] Pertamanya aku nak cakap ini blogger kan supporter Man United ! hahaha kira geng dengan akulah peminat Man U . Blog berwarna merah serta ada log Man U sudah membuktikan pemilik blog redcarz ini seorang peminat pasukan Man U.

[ REVIEW BLOG ] BLOG REDSCARZ MILIK DAUS REDSCARZ !

Blog ini juga antara blog yang sudah lama dalam dunia blogger. tengok follower , tengok PageView pun dah tau, blog ni dah lama . Penuh dengan informasi mengenai lifestyle, Review-review tempat makan dan sebagainya.

Abang daus nama panggilan untuk pemilik blog Redcarz ini . Beliau juga aktif dalam menyertai event-event blogger . Dengar cerita baru menang hadiah lego starwars lagi . hehehe Antara pengsian blog Redcarz ini adalah tips-tips, travel, resepi dan permainan lego. 

Kalau korang peminat lego boleh terjah blog ni. Oh ya, pasti korang nak berkenalan dengan abang daus kan . Jom berkenalan dengan beliau.

[ REVIEW BLOG ] BLOG REDSCARZ MILIK DAUS REDSCARZ !

Nama blog : REDSCARZ

Seronok baca blog abang daus , macam-macam di ceritakan di sana , korang jangan lupa follow blog abang daus !

sekian.
Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)