[ REVIEW BLOG ] BLOG HANYA DI HATI KU , KISAH KEHIDUPAN BLOGGER SYAMIMI !


BLOG HANYA DI HATIKU I Blog yang simple, kemas dan berwarna putih ini milik kepada blogger Syamimi Saad . Blog ini merupakan blog yang memaparkan kisah kehidupan Kak mimi dan keluarganya . Kak mimi juga seorang blogger yang aktif dalam menyertai segmen dan giveaway. hehe

[ REVIEW BLOG ] BLOG HANYA DI HATI KU , KISAH KEHIDUPAN BLOGGER SYAMIMI !

aku kenal dengan blog ni pun dari giveaway/segmen . tetapi selain dari giveaway dan segmen , blog ini juga penuh dengan bait-bait madah puitis. (amboih amboih ) dari pemilik blog. aku nak cakap sebenarnya blog ni ada juga memaparkan tips rumah tangga. tips untuk korang-korang tambah pendapatan harian korang !

Tambahan juga , blog milik kepada ibu zahra ini juga mempunyai review-review dan resepi untuk korang . Ada review produk kecantikan ,pakaian , jubah dan sebagainya. korang boleh lah terjah blog kak mimi ni .

Korang nak kenal tak dengan kak mimi ? Jom berkenalan dengan Syamimi saad !

[ REVIEW BLOG ] BLOG HANYA DI HATI KU , KISAH KEHIDUPAN BLOGGER SYAMIMI !

Nama Blog : Hanya Di Hati Ku .
Link Blog : http://hanyadihatiku.blogspot.my/

Sekian .
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Keladi Ubi Keladi Ubi April 11, 2016 at 4:23 PM
wahhh.......nak mintak review blog saya boleh ke..hahahahhi..gurau je..

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)