GAMBAR ULTRAMAN DI RANCANGAN NASI LEMAK KOPI O !


ULTRAMAN I Pasti korang nak kata kenapa pulak ubai ni update pasal ultraman ni, dah la hari ini , hari jumaat. *apa kena mengena ? . hahaha tak, tadi aku skroll facebook, aku nampak hot fm post gambar-gambar ultraman ni serbu Nasi Lemak kopi O. tu yang aku share dengan korang tu.

Dulu masa aku kecik-kecik sikit punya susah nak jumpa ultraman, sekarang dah senang nak jumpa. Dulu nak tengok ultraman dekat Tv atau pun patung kecik nestle bila beli ais krim ja. hahaha apa-apa un tahniah Ajak dan geng kerana menghiburkan adik-adik kita .



Gambar ultraman di malaysia

Gambar ultraman di malaysia

Gambar ultraman di malaysia

Gambar ultraman di malaysia

Gambar sumber page hot fm .

Pasti pekerjaan seperti ini memang mulia , ada kanak-kanak yang teringin jumpa ultraman, maka mereka di hiburkan dengan abang-abang ini berpakaian ultraman. pasti seronok mereka berjumpa dengan ultraman sama macam waktu kita budak-budak dulu .

Sekian .

p/s : bila sebut pasal kualiti masa dengan anak-anak dan juga keluarga , kita selalu buntu untuk mencari aktiviti yang sesuai untuk di lakukan bersama, di tambah pulak dengan kos yang semakin meningkat membuatkan segala perancangan di batalkan serta merta. tapi jangan risau, korang boleh buat aktivit indoor ini , dekat rumah korang je, duit pun tak pakai banyak . korang tengok dekat sini .

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)