GAMBAR NASI LEMAK DALAM CAWAN ! HIPSTER SANGAT NII !

GAMBAR NASI LEMAK DALAM CAWAN ! I Zaman sekarang di kategorikan sebagai zaman Hipster . Zaman ini di mana perkara simple yang pernah di lakukan yang diterjemahkan dalam corak dan dekorasi yang unik. Sebelum ini , dadih yang kita beli di kedai hanya di persembahkan dalam plastik kosong yang kecil, bila bertukar menjadi hipster, maka ia menjadi lebih cantik dan harganya juga makin mahal.

Hari ini, berlegar di facebook mengenai Nasi Lemak dalam cawan yang makin viral. Ciri-ciri hipster tuada dah sikit. Jom tengok gambar Nasi Lemak dalam Cawan ! ( gambar siakap keli press )

GAMBAR NASI LEMAK DALAM CAWAN !

GAMBAR NASI LEMAK DALAM CAWAN !

GAMBAR NASI LEMAK DALAM CAWAN !

Nampak menyelerakan pulak. isi pun nampak macam banyak, korang pernah try ke makan nasi lemak dalam cawan macam ni? jom kongsikan dengan aku, nanti aku update dekat page kataubaid.:)

sekian.

p/s : masak nasi lemak bersama dengan ahli keluarga juga antara 5 aktiviti indoor yang tidak banyak menggunakan Duit . Jom baca lagi 4 aktiviti indoor yang tidak menggunakan duit yang banyak. - baca di sini .

Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)