GAMBAR DRAMA DESCENDANT OF THE SUN ! VIRAL !!


DRAMA KOREA I Drama korea yang menjadi ke gilaan ramai bukan sahaja di Malaysia malah di negara-negara lain yang bertajuk Descendant of the Sun. Drama ini di bintangi oleh Song Jong ki sebagai peneraju utama .

Korang dah tengok ker ? aku tengok sikit jer hari tu, sebab song jong ki tu hensem sikit dari aku ja. hahaha.  sbb tu aku malas layan. haha nah korang layan lah gambar drama Descendant of the Sun .
Descendants of the Sun
Descendants of the Sun Descendants of the Sun Descendants of the Sun

Descendants of the Sun

Descendants of the Sun

Kan, aku dah cakap song jong ki tu hensem sikit jer dari aku. haha. melawak jer laa.. aku sedar aku siapa * kuis-kuis tanah . jom kongsi kan dengan aku sebab apa korang suka tengok drama Descendants of the Sun ? kongsi jangan tak kongsi ! kalau nak kongsikan di fb guna hashtag kataubaid . :)

Sekian .

p/s : KORAAANG !!
kalau korang terer sangat kan, jom teka artis mana yang cakap Qoute ini . Mana nak tahu korang tahu  artis-artis yang pernah cakap quote tu kan. tak salah mencuba ! Korang tengok dekat sini
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Eraz Fadli Eraz Fadli April 16, 2016 at 3:51 PM
Ada lagi ke kat Astro channel korean ni ?

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)