Type something and hit enter

author photo
By On

YUNA I Yuna, satu nama yang sedang meningkat naik ataupun sudah meningkat naik dan terkenal di seluruh dunia. terbaru, yuna turut terlibat dalam mempromosikan Olimpik London bersama dengan artis-artis antarabangsa yang lain. apa yang menarik minat untuk aku kongsikan dengan korang adalah dalam satu post penyanyi Usher di instagram, dalam gambar tu ada yuna sekali. maka ramai yang komen mengatakan yuna ini merupakan rakyat negara mereka.

Korang boleh buka dan tengok gambar dekat bawah ini. ada yang cakap yuna dari vietnam, Indonesia dan ada juga cakap yuna dari Filipina. hahaha aku baca pun nak tergelak. itulah penangan artis terkenal kan .

yUNA yUNA

yUNA

Walaupun peminat mengakui yuna berasal dari negara mereka, tetapi yuna tetap berasal dari Malaysia. sekian. hahaha jangan dok gaduh pulak. aku harap imej yuna sebagai seorang muslimah dapat membantu orang belum islam kepada islam.insyaallah.

sekian.

P/S: Banyak betul peminat yuna sekarang ni. bila dah jadi terkenal mesti orang aakn ingat setiap kata-kata dan quote kita betul tak ? . haaa korang jom teka artis mana yang cakap quote ini . tengok dekat sini.

Jom komen dibawah

Comments
2 Comments

2 comments

avatar

wow, semua claimed yuna datang dari negara dorang.

avatar

aduhhh dia orang nih , memacam lah . yuna dari mana pun tak tahu . hahaha

Click to comment