ALEXA RANK BULAN MAC 2016 BLOG KATAUBAID.COM !

Advertisemen

ALEXA RANK I Alhamdulillah, itu jer nak ucap sekarang ni, blog yang tak power ni dah ada dalam rank alexa. hehehe Kalau di imbau kembali masa awai tahun 2015, blog kataubaid.com ni tak ada dalam ranking alexa.com .

alexa rank
Mula-mula tu aku rasa frust juga, bukan lah nak tengok ranking sangat bila berb logging ni. Cuma seorang pengamal media sosial kena tahu di mana level dia dalam media sosial. Ia macam pembakar semangat untuk improve blog ke tahap yang lebih baik.

Macam dekat sekolah dulu la, ada orang number satu dan ada juga yang number last.Orang yang number last mesti berusaha untuk improve ranking dia kan. Jadi tak salah lah kalau kita nak improve kan blog kita dalam dunia blogger ni. boleh juga jana income kan. hehehe

Insyaallah, ni pun aku dapat semangat dari #kelabbloggerbenashaari , tanpa depa aku mesti tak rajin update entri macam sekarang ni.  Sudi-sudikanlah tegur aku kalau ada yang kurang dan ada yang salah sepanjang aku jadi blogger ni ya.

Tanpa pembaca,blog kataubaid ni tak ada apa apa. terima kasih semua .

sekian :)

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments