SENARAI PENYAMPAI RADIO HOT FM YANG BARU !


SENARAI PENYAMPAI BARU HOT FM I Baru-baru ini, Hot fm melakukan rombakan besar-besaran apabila 4 orang penyampainya telah meninggalkan hot fm . Fara Fauzana, Ag, Ikhwan dan Liza telah meninggalkan konti hot fm .

Fara Fauzana mengambil keputusan untuk bersara dari dunia radio manakala  Ag, Liza dan Ikhwan memulakan tugas mereka sebagai penyampai radio kool fm yang juga milik media prima. Pastinya siapa yang akan menggantikan mereka di Hot fm . nah dah keluar pun senarai penyampai baru Hot fm .


Senarai Penyampai Hot fm yang Baru :

SENARAI PENYAMPAI RADIO HOT FM YANG BARU !

Geng Pagi Hot : Haziq, Fizie dan Ajak
Muzik Hot : Tun Nadia dan Rae
Jam Hot : Issey , amar dan Deen
Mega Muzik Hot : El


Selamat memulakan tugas mereka pada 3 Mac ini . Buat penyampai radio yang baru , Hot fm always be Hot fm . peminat mereka ramai gila . mungkin peringkat awal ini masih ada yang tidak move on lagi , mungkin ada yang membandingkan anda dengan penyampai dahulu .Biarkanlah mereka itu, kita move on jer. nanti mereka dengar jugak kan.All the best buat semua Penyambai Radio Hot Fm yang baru !

sekian .

Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Sheila Adziz Sheila Adziz March 2, 2016 at 9:53 PM
boleh tahan gk penyampai baru...

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)