SENARAI PEMENANG ANUGERAH MALAYSIA SOCIAL MEDIA WEEK 2016 !

10 Mac 2016


MALAYSIA SOCIAL WEEK AWARD 2016 I Semalam berlangsung majlis anugerah untuk meraikan para blogger yang bertanding dalam Malaysia Social week Award. Jangan risau, blog kataubaid masih jauh untuk anugerah ini. hehe . Jadi kita menyokong kawan-kawan blogger aku yang bertanding dan berjaya menang untuk setiap kategori yang di pertandingkan.
SENARAI PEMENANG ANUGERAH MALAYSIA SOCIAL MEDIA WEEK 2016 !

Berikut merupakan senarai pemenag Anugerah Malaysia Social Week Award 2016 .

Best Blog Of The Year -www.pembina.com.my
Best Lifestyle Blog - www.ruby.my
Best Foodie Blog - www.Mahamahu.com
Best Travel Blog -www.Runawaybella.com
Best Content Blog- www.cikguhailmi.com
Most Engaging Blog - www.kisahemasputih.com
Best Video Blog - www.youtube.com/user/pojiegraphy
Most Entertaining Blog - www.huseinrider.blogspot.com
Promising Blog of The Year - www.viramon.com

Tahniah buat yang menang dan juga yang masuk bertanding . semoga kejayaan anda menjadi dorongan untuk blogger-blogger baru macam aku ni. Tahniah untuk uzu yang menang anugerah Most Engaging Blog. Terbaiklah uzu. antara rakan blogger yang aku respect ! :)

itu sahaja untuk pagi ini.

sekian.

sapa nak tengok video sepahtu  like page - kataubaid  :)

1 ulasan:

  1. Terima kasih kerana support semua pemenang... In Shaa Allah tahun depan giliran ruan pula...

    BalasPadam

Kataubaid© .