SEHARIAN TANPA INTERNET ! BOLEH PENING KEPALA !

INTERNET MASALAH I Kalau korang perasan , ini entri pertama aku sejak dari pagi tadi. hahaha entahlah sebab apa tiba-tiba jer internet tak boleh pakai . Nak kata tak bayar bil, dah bayar . tungu punya tunggu , lepas maghrib tadi baru ada balik. fuhh.

rasa lost pulak bila takda internet ni. haha almaklumlah , blogger ni kena cepat update , kalau tak entri akan cepat basi . bila basi alamatnya memang kuranglah orang datang terjah untuk baca . betul tak ? Sebab tu kalau perasan blogger ni kena ada internet yang laju dan cepat. kalau tak semput lah nak cari tempat yang ada internet baru nak update .

Masalah Internet

Aku tak pasti korang alami ke tidak benda ni hari ini. mungkin juga araea kawasan rumah aku je kot yang ada masalah internet ni.tadi masa awal pagi, Internet Phone aku pun problem juga, samapi tengah hari dah okay balik. internet YES ni baru okay. tak tau lah tahan lama mana lagi.

itu ja nak bagi tau. hahaha

kbai !
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

PeRdU cINta PeRdU cINta March 5, 2016 at 9:31 PM
Blogger dan internet tak boleh terpisah...hihi...

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)