GAMBAR LEE KWANG SOO DI MALAYSIA ( 2016) !

Advertisemen


GAMBAR LEE KWANG SOO DI MALAYSIA I Siapa yang tidak kenal dengan Lee Kwang Soo . Bintang Runningman yang semakin di kenali ramai ini. Kwang soo terkenal dengan panggilan girin atau ziraffah dalam kalangan peminat Runingman. Hari ini Lee Kwang Soo hadir untuk pelancarana Samsung Galazy S7 di Kuala Lumpur .

Waah, mesti banyak peminat Lee kwang soo yang hadir di sana. Tak percaya ? korang tengok gambar di bawah ni. Gambar Lee Kwang Soo Di Malaysia .Artis Korea tinggi lampai ini menjadi sebutan rakyat malaysia baru-baru ini tentang berita kedatangannya ke Malaysia. Ternyata gelaran Asian Prince masih miliknya.

heheh excited pulak tengok gambar kwang soo DI malaysia hari ni.

GAMBAR LEE KWANG SOO DI MALAYSIA !VIDEO PENDEK LEE KWANG SOO DI MALAYSIAhttp://lynk.my/omzF

**gambar sumber twitter

Amacam ? seronok ? hehe ramai juga yang pergi ke majlis pelancaran Samsung S7 tu. kalau lah event ni diorang buat time hari cuti . memang cuti sekolah tapi cuti bekerja, mesti penuh kan  tempat tu.tak sabar nak tengok episod baru Running Man. :) lee kwang soo in malaysia !

sekian

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments