DAPATKAN RESEPI & BAHAN MASAKAN DENGAN URBAN STOVE ! SURI RUMAH KENA TAHU !


URBAN STOVE I Korang pernah beli atau tempah makanan secara online ? Korang pernah makan secara online ? ehh maksud aku , korang pernah tak baca resepi masakan secara online ? atau korang pernah tak tempah bahan masakan dan korang dapat resepi untuk korang masak bahan-bahan yang korang tempah tu ?

urban stove

Dengan Adanya URBAN STOVE , korang mampu membeli bahan-bahan yang korang nak masak mengikut masakan yang korang telah pilih. Bahkan ,korang juga akan di bekalkan dengan resepi masakan yang korang pilih itu .

Dengan URBAN STOVE ini , korang hanya perlu pilih menu mana yang telah di cipta oleh chef-chef yang ada dalam urban stove, kemudian korang hanya perlu biarkan URBAN STOVE  belikan bahan-bahan berdsarkan menu yang korang pilih itu. Korang duduk dekat rumah , lepastu ada delivery bahan-bahan masakan ke rumah anda oleh URBAN STOVE . Kemudian korang boleh memasak dengan mudah dan aman damai.

Dan Hasil masakan itu setanding dengan resepi yang di bekalkan. waah, senang jer nampaknya kan. dah lah bahan masakan orang tolong belikan, kita just tolong masak. resepi ? ehh, URBAN STOVE bekalkan jugaak . nampak tak bertapa mudah je hidup sekarang ni .

Kalau korang masih tak faham URBAN STOVE ni macam mana , korang boleh rujuk gambar rajah di bawah . lebih faham dan mudah untuk di hadam .

urban stoveDekat bawah ini  pulak contoh  kad resepi yang akan sampai bersama barang-barang yang anda sudah tempah . Untuk Maklumat lanjut dan juga tempahan dengan URBAN STOVE , korang boleh terjah link ini . ( URBAN STOVE )


urban stove

Hubungi URBAN STOVE di :

Tel : +603203 50750 ( Call )
+60113628 8180 (Whastapp )
Laman web : URBAN STOVE 

Sekian .



Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)