BILA LEE KWANG SOO KENA TIPU DENGAN ORANG ARAB !


EPISOD LEE KWANG SOO KENA TIPU I Kalau korang dah pernah tengok episod runningman yang mana kwangsoo kena tipu dengan Pak Arab atau Pakistan . Dalm episod  " Dubai Trip ", Ahli runningman telah membuat pengambaran di Dubai untuk 2 episod rancangan Runningman. Runningman EPisod 289 dan  290

BILA LEE KWANG SOO KENA TIPU DENGAN ORANG ARAB !

Pada Hari Pertama, mereka lebih kepada membuat aktiviti untuk emngumpul mata, Siapa yang dapat kedudukan 5 terbaik akan bermalam di hotel , manakala siapa yang menduduk 4 di bawah akan bermalam di Padang Pasir. Ahli yang bermalam di Hotel adalah Song Ji hyo,Kim jong kok, Gary , il woo dan Da hae .

You Jae Suk ,Kwang soo , Haha dan ji suk jin bermalam di padang pasir. Pada ke esokkan harinya mereka kena ada mission tetapi sebelum itu mereka jugak ada permaianan di Padang Pasir . Mereka main macam permaianan besball tetapi guna kaki .
Runningamn in dubai

Kemudian mission mereka ke Bandar dubai untuk membeli barang berdasarkan apa yang mereka rasa, dan membeli barang berdasarkan perkataan arab yang di berikan. Masa nilah lee kwang soo kena tipu. haha diorang sepatutnya berjumpa dengan orang yang sepatutnya tetapi entah macam mana lee kwang soo pi jumpa arab/pakistan yang meniaga baju.

Dia sepatutnya beli kasuh , tetapi dia pi beli jubah . haha pak arab tu pun agak2 laa kan. hahaha satu dunia kenal dia menipu . last-last lee kwang soo dapat jugak beli kasut dia. Mission terakhir adalah tanggalakan name tag . dan yang menang adalah kumpulan You Jae Suk.

Runningamn in dubai

Cumanya aku nak cakap, bila lee kwang soo kena tipu macma tu, teringatlak time aku dekat mesir. Kadang-kadang Orang pelancung pun mudah kena tipu dengan arab. Bila teringat pernah kena tipu dengan arab membuatkan aku tersenyum sendiri. mungkin perangai orang arab macam tu kot. memang la bukan semua tapi still ada kan. hehe

Persoalan untuk korang. agak-agak kalau orang luar negara datang malaysia,ada tak orang malaysia buat macam tu dekat depa ? jawab tau. hehe

sekian .

**gambar sumber google.
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Diana Rashid Diana Rashid March 31, 2016 at 6:44 PM
tengok jugak..kesian LKS..dah la RM tu satu dunia tonton ..habis la peniaga tu..orang takut dah nak singgah..tapi yang best bagi diskaun tak beragak..eheheh

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)