ORANG PAHANG MESTI PERNAH TENGOK PERMAINAN YANG MENGERIKAN INI ! TAKUTNYAAA !

pahang

PAHANG I Flying Trapeze School merupakan permainan extreme yang melibatkan ketinggian. Sebenarnya dia kelihatan extreme bila kita mempunyai perasaan takut dengan ketinggian. cuba korang tengok gambar atas bawah ini.

ada yang berani ke ? Mesti dalam minda korang. alah, bukan dekat malaysia pun. nak try kena beli ticket Flight bagai. hello ! ini bukan di luar negara, ini di Malaysia. lokasinya di Negeri Pahang ! tahu korang nga ngaa mulut.

pahang

Mesti korang tak percaya kan. aku pun tak percaya, bila aku tengok dekat Entri yang bertajuk 9 tempat yang patut di lawati dan di masukkan dalam wish list. dan Nama tempat ni Flying trapeze school ini termasuk dalam list tersebut.

Lokasi permainan ini iailah di Club Med Cherating Beach . Boleh cuba ke sana ya. rasai sendiri pengalaman tersebut. Aku ? sorry lah aku tak main tempat tinggi ni. jadi aku bagi peluang dekat korang cuba la yer.. hahaha

kalau korang nak tengok baki 8 tempat yang korang patut melawat tu, korang Klik Pautan ini . Aku suka yang no 7 tu, nak try yang terbang atas ni pun cuak, ni pulak nak try yang no 7 tu. hahaha

selamat bercuti semua !

sekian.

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)